atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

leonids 31.12.16
Nu ,redziet,Sirmaiss visu paskaidroja un noskaidroja.Parasti vērā ņemama straume ir pāri raga sēklim,neatkarīgi no vēja virziena.Vēl,Sirmajam bija pārsteigums par attālumu,kur mēs parasti copējam.Man aizbraucot uz citu jūrmalu,ir pārsteigums,kāpēc tādā seklumā nav.Visiem copes piekritējiem un noliedzējiem veiksmīgu un laimīgu Jauno gadu!
Domaataajs 31.12.16
Tad skaidrs.
sirmaiss 31.12.16
Viss jau skaidrs...līča pusē ūdens līmenis bij augsts un jau naktī ūdens atsēdās un dienā turpināja kristies neļaujot straumei veidoties...
Domaataajs 31.12.16
Mja, D vējš pūstu vairāk no krasta un straumei tā kā īpaši nevadzētu būt. Varbūt, ka Leonīds var paskaidrot?
sirmaiss 31.12.16
Sory...vējš R,DR
sirmaiss 30.12.16
Šodien dīvana parādība---KOLKA jūras pusē vējš D,DR 10 metri sekundē-paralēli krastam...bet straume nebij...buttei izmērs labs...copes sezona noslēgta sekmīgi...ap 30 gab.
Kādā dziļuma zonā (no esošā) parasti uzturas laši, taimiņi, mencas un vai jūrā peldošos voblerus, smagos vizuļus mēdz arī noraut un vai bieži?
Kirsis6666 29.12.16
, un kāda ēsma šogad ir ejošāka?

Mikus69, 28.decembris 2016, 23:36[/quote]

dzerks tigerkrasaa sjogad viennozimiigi rullee!speele agresiiva.Ne asakas!
Domaataajs 29.12.16
Ak, nu jā, tas Irbes šaurumā, es tak nezin, kur tu kacin.
Domaataajs 29.12.16
nu kacini ar, šobrīd pēc prognozes straume uz 50 cm/sek, pēc tam mainīsies nakts laikā, turpu šurpu, būs mierīgāk un no rīta sāks atkal pieaugt.
sirmaiss 29.12.16
Šovakar laidīsim uz jūru...pamēģinās kādu butt vēl šajā gadā sakacināt...
leonids 29.12.16
Sirmaiss,uz to brīdi,kad jautāji,bija viss norimies,kādi 3 līdz5m/s.TagadDR virziens sāk piepūst vaigus,brāzmās virs 10m/s.
Domaataajs 29.12.16
paškirsti forumu, sapratīsi.
Mikus69 28.12.16
Kā ir ar copi Ovīšos šobrīd?
Kā šajās pēdējās dienās kad lielie vēji?
Ir doma rīt braukt uz turieni, un kāda ēsma šogad ir ejošāka?
Domaataajs 28.12.16
Vistuvākā vieta Tūjas jūrmala 69 km, bet labākās makšķervietas šķiet Vitrupe, Kuivižos, Salacgrīvas tuvumā.

dictiobacter, 28.decembris 2016, 22:45

Tūjas jūrmalā ir būts garāmbraucot
Vistuvākā vieta Tūjas jūrmala 69 km, bet labākās makšķervietas šķiet Vitrupe, Kuivižos, Salacgrīvas tuvumā.
Domaataajs 28.12.16
Šobrīd man Burtnieks 20 km, bet Jūra 69km tālu.

dictiobacter, 28.decembris 2016, 22:38

Jūra vai līcis?
Šobrīd man Burtnieks 20 km, bet Jūra 69km tālu.
Domaataajs 28.12.16
Tikai tad, kolēģi, ja dzīvo tiešā jūras tuvumā. Jo tas, kas ir iekšzemē, pie jūras bieži vien ir pavisam savādāk. Ir pat tā reizēm bijis, ka puskilo no jūras nav it kā nekas, bet liedagā bezmaz gāž no kājām.
diametrs 28.12.16
Ja es vadītos pēc Latvijas meteodienesta, tad gandrīz nevienu dienu nevarētu doties uz Burtnieku.
Es paskatos uz kokiem un apkārt, tad arī izlemju, var vai nevar braukt velcēt.
Vai tas pats nav ar Jūru, ka jāpaskatās no kuras puses pūš, cik stipri pūš un tad jāpieņem lēmums?

dictiobacter, 28.decembris 2016, 22:20

Baigi var skatīties, ja pāri par 100 km. Un abās vietās laika apstākļi parasti nesakrīt, arī vēja virziens.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs