atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

jopciks 08.11.16
brētliņa
amadeus 08.11.16
sorry par muļķīgu jautājumu, bet kas tā par zivi- brēča? salaka?

apmekletajs, 8.novembris 2016, 15:21


man tieši tāds pats jautājums :D
visu laiku domāju, ka brēča tā pati reņģe vien ir.
apmekletajs 08.11.16
sorry par muļķīgu jautājumu, bet kas tā par zivi- brēča? salaka?
Sveiki! vai kāds zin, kad un kur būs pieejami Jūras festivāla rezultāti?

Svilis, 7.novembris 2016, 18:15

Laikam tehnoloģiju laikmentā tas ir neiespējams uzdevums. :-)

Jurchiks, 7.novembris 2016, 20:13

Vāja organizēšana.
Vilnis62 07.11.16
Par cigaretēm tā tas varētu būt- pagājšgad vai iepriekš viens ierakstīja, ka vēdzeļu kuņģi pilni ar benčikiem. Zīlītes arī laikam ir narkomānes, jo izknābā visu tabaku no benčikiem pelnutraukā.
Jurchiks 07.11.16
Sveiki! vai kāds zin, kad un kur būs pieejami Jūras festivāla rezultāti?

Svilis, 7.novembris 2016, 18:15


Laikam tehnoloģiju laikmentā tas ir neiespējams uzdevums. :-)
urmaas 07.11.16
Es vienu paku ar vārītajām garnelēm sajaucu ar pirktajām svaigajām dillēm apmēram 10 st.pirms copes. Dilles saplūkāju ar rokām apm. 1,5cm gabaliņos.

Liigucis, 7.novembris 2016, 17:56

Ak jā, vienam kolēģim bija neatkusušas garneles, tad nu viņš, lai ātrāk atkausētu, bāza šīs mutē :D Smejieties vai nē, bet viņš noķēra visvairāk, Secinājums - zivīm patikā tā marka, ko šis smēķē :D :D :D

Liigucis, 7.novembris 2016, 18:13
tad, kas ir rezultatīvāks - renģe ar kiploku , vai garnele ar dillēm ?:)

opusums, 7.novembris 2016, 18:09

Labi atkausēt var paciņā vai spainī ieliet jūras ūdeni un tur ielikt garneles

diametrs, 7.novembris 2016, 18:44

Var ari tā.
diametrs 07.11.16
Es vienu paku ar vārītajām garnelēm sajaucu ar pirktajām svaigajām dillēm apmēram 10 st.pirms copes. Dilles saplūkāju ar rokām apm. 1,5cm gabaliņos.

Liigucis, 7.novembris 2016, 17:56

Ak jā, vienam kolēģim bija neatkusušas garneles, tad nu viņš, lai ātrāk atkausētu, bāza šīs mutē :D Smejieties vai nē, bet viņš noķēra visvairāk, Secinājums - zivīm patikā tā marka, ko šis smēķē :D :D :D

Liigucis, 7.novembris 2016, 18:13

tad, kas ir rezultatīvāks - renģe ar kiploku , vai garnele ar dillēm ?:)

opusums, 7.novembris 2016, 18:09


Labi atkausēt var paciņā vai spainī ieliet jūras ūdeni un tur ielikt garneles
Svilis 07.11.16
Sveiki! vai kāds zin, kad un kur būs pieejami Jūras festivāla rezultāti?
Liigucis 07.11.16
tad, kas ir rezultatīvāks - renģe ar kiploku , vai garnele ar dillēm ?:)

opusums, 7.novembris 2016, 18:09


Ar ķiploku jābūt uzmanīgam, var pāršaut pār strīpu.
Liigucis 07.11.16
Es vienu paku ar vārītajām garnelēm sajaucu ar pirktajām svaigajām dillēm apmēram 10 st.pirms copes. Dilles saplūkāju ar rokām apm. 1,5cm gabaliņos.

Liigucis, 7.novembris 2016, 17:56


Ak jā, vienam kolēģim bija neatkusušas garneles, tad nu viņš, lai ātrāk atkausētu, bāza šīs mutē :D Smejieties vai nē, bet viņš noķēra visvairāk, Secinājums - zivīm patikā tā marka, ko šis smēķē :D :D :D
opusums 07.11.16
tad, kas ir rezultatīvāks - renģe ar kiploku , vai garnele ar dillēm ?:)
Liigucis 07.11.16
Es vienu paku ar vārītajām garnelēm sajaucu ar pirktajām svaigajām dillēm apmēram 10 st.pirms copes. Dilles saplūkāju ar rokām apm. 1,5cm gabaliņos.
diametrs 07.11.16
Vai kāds varētu atklāt dilles un ķiploku recepti? Kā pagatavot šādu ēsmu?

schagijs, 7.novembris 2016, 13:44


Vienkārši trauciņā sajaucu un ļauju ievilkties. Ja pietiekami silts, tad copes vietā. Tiek izmantotas saldētās dilles.
urmaas 07.11.16
Par dillēm, kā jau te tikas rakstīts, varu apsiprināt. Ja ne labāk, tad sliktāk noteikti nebij. :)
andreiko 07.11.16
Gandrīz piemirsu. Briešanas procesā masu nepieciešams vairākas reizes apmaisīt.
andreiko 07.11.16
Reņģes (brēčas vai kādas citas zivis) sagriež jau gatavos un uz āķa maucamos gabaliņos, sakrāmē burciņā tā, lai tie būtu dabiskajā sulā. Klāt pieliek spiedē saspiestus vai ar nazi sīki sagrieztus ķiplokus, aptuveni vienu dūšīgu daivu vai vairākas mazākas uz litra puslitra burciņu. Aptuveni tāpat, kā gatavo kukurūzu uz karpu copi. Tas ir - ja cope paredzēta nākamajā dienā, tad iepriekšējās dienas vakarā. Burku tur istabas temperatūrā, tā, lai ķiploka aromāts paspētu ievilkties. Par dillēm nezinu, bet droši vien tāpat var pievienot klāt.
schagijs 07.11.16
Vai kāds varētu atklāt dilles un ķiploku recepti? Kā pagatavot šādu ēsmu?
Liigucis 07.11.16
Diametr, pieliku vārītajai garnelei, cita man nekā nebija, jo tīģergarneli un renģi iegādāt man iztraucēja piektdienas sniedziņš.
janis333 07.11.16
Tikai ķiploks un dille?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs