Vakar no pl 14 30 - 24 00 cope aktīvāka kļuva ar tumsu un kad bija mākoņi. Man 19 gab no kurām 14 ļoti labas. Pārējiem copes kolēģiem līdzīgi. Bijām Lūžņa, ēsma raudas gabaliņi. Pārsvarā tālā distance ar brišanu. Laiks pa dienu varēja būt mākoņains tad būtu krietni labāk. Ne asakas!
Pastāstiet, neskopojaties ar informāciju, vai labāk copēja Liepenē no piektdienas uz sestdienas nakti, vai no sestdienas uz svētdienu. Kā ar zālēm. Vajag vai nevajag brist līdz padusēm. Ko labāk ņem svaigo vai vārīto garneli, kā ar svītraino mēslu tārpiņu un brēču. Ko varat teikt par piedevu balto tārpiņu, kas daudziem aizķēries ledusskapī.
Visiem tak laikam interesē kurā vietā copē, necopē, uzlabojās vai tiek tītas makšķeres..... Var arī vietu norādīt pie atskaitēm?!
Mīnus 4 sistēmas ļoti daudz zāles starp Ventspilī un Užavu
cope uzlabojas ir pa duplet triplet un izmērs arī priecē tikai tālā distance
Liepenē no 19 līdz šim laikam 4 gab, viena laba, pārējās plaukstiņas, ņem uz renģi. It kā rausta, āķus notīra, bet... izvilktas tikai četras
šobrīd irbē sēžam katram pa 7 but ir šobrīd sākas kustība pagaidām tkai nem garneli tikai ar brišanu
vakar Liepenē no 19.00-3.00 27 bures 6 loti skaistas ñēma tikai uz svaigo garneli ap 2.00samainījās vējš un sākās zāle ar to arī vis beidzās bildes būs nedaudz vēlāk
Jūs veel cūku meeri buteem pieliekat , tad vispaar viss buus labi! :)
Labs vakars! Vakar biju starp Sīkragu un Jaunciemu no 19.30 līdz 10 rītā,28gb. plus viens grundulis,visa cope naktī,un tikai brienot,blakus kaimiņam no krasta maz. Tākā esmu iesācējs,kāda piektā reize butēs,esmu starā. Bija sešas lielas,viena vispār monstrs,pārējās plaukstinieki,ņēma uz garneli,bet lielās uz reņģi. Straume nenormāla,knapi tiku galā ar diviem kātiem.
Tikai nelej
trose, 24.septembris 2016, 18:47
Ja vairāk lej,jo pilnāki spaiņi. ;)
Bet viss var būt,foto studijā.......
Diemžēl vēl bez izmaiņām. Dažas butes spaiņos. Vilnis neliels, zāle normas robežās, straume pazudusi. Laiks ideāl in jācer iz vakara copīti. Ne asakas :-)
Miķeļbākā pilni spaiņi brangām butēm. Sēžam no apmeram 17.00
Vēl joprojām Sīkrags. Plekstes nav, veči tiņ makšķeres, es vēl nedaudz
Visticamāk, ka neko... Mums septembra sākumā nostāvēja 2 copenes visu nakti jūrā (''kodām'' pie Melnsila) - pat zacene bija vesela.
kādam butiniekam ir nojausma-tādā vietā kā Plieņciems (pirms Ķesterciems) butes mēdz un var būt?
karloss, 24.septembris 2016, 15:27
Varbūtība ļoti minimāla
kādam butiniekam ir nojausma-tādā vietā kā Plieņciems (pirms Ķesterciems) butes mēdz un var būt?
karloss, 24.septembris 2016, 15:27