Šodien no 11-20 Oviši pretī būdai 16 butes normāla mēra, 1liela, 1plaukstiņa,1 dzeltena sistēma ar buti. Pa tumsu mazliet labāk ņēma, bet pēc 19 sākās baigās zāles un vējš. 5 prizmu nesa ārā.
buksx, 18.novembris 2015, 21:46
Pret;i būdai ir laba vieta
ēsma garnele,reņģe,plicis, liku burgerā.
Šodien no 11-20 Oviši pretī būdai 16 butes normāla mēra, 1liela, 1plaukstiņa,1 dzeltena sistēma ar buti. Pa tumsu mazliet labāk ņēma, bet pēc 19 sākās baigās zāles un vējš. 5 prizmu nesa ārā.
Šodien no 7.00 līdz 18.00 starp Miķeli un Lūžņu 29gab normāla izmēra butes. Kolēģiem arī līdzīgi. Ar tumsu cope pierima. Ēsma garnele, renģe, brētliņa. Kad bute pienāca, tad ņēma uz visu. Distance pārsvarā tālā!
sveicieni svetkos !
un ne asakas visiem reņģu ķērājiem Ventspili !
ja kas, uz mola bute ari labi nem !
Jā seedoo, reizēm daudz jāpastaigā kamēr to labo buti atrod.
Sveiciens visiem sveetkos!!
Var kaads pateikt luudzu - V-pilii no mola var kert butes? Vai maz tur var tgd k-ko dabuut??
Gadus 10 atpakal sencis mani tikai uz turieni veda butees un smuki keeraas akmens butes! Kaa tgd tur ir??
edzuss2, 18.novembris 2015, 14:13
18 būtes 16.11. no 17.00 ldz 23 V-pilii no mola
Priecīgus svētkus! 18novembris !!!
Šorīt nopussešiem līdz pusvienpatsnitiem septiņas normālas butes.Bet lietus gan izmērcēja.Vairāk copmaņus neredzēju.Zem Ovīšiem.
Sveiciens visiem sveetkos!!
Var kaads pateikt luudzu - V-pilii no mola var kert butes? Vai maz tur var tgd k-ko dabuut??
Gadus 10 atpakal sencis mani tikai uz turieni veda butees un smuki keeraas akmens butes! Kaa tgd tur ir??
Nu plekstu bedre viennozīmīgi ir jāatrod, jo ir pierādīts, ka nevar zivis noķert tur kur viņu nav.
Domaataajs, 18.novembris 2015, 10:51
Bute nav sprintere, sprints ir pašiem jaskrien!!! Visus ar Latvijas dzimšanas dienu!
Sveiciens svētkos visiem copes piekritējiem un noliedzējiem.Pedējās dienās Kolkas pusē lomi ir pieticīgi.Laikam arī butēm ir pirms un pēcsvētku sindroms.Ne asakas!
Nu plekstu bedre viennozīmīgi ir jāatrod, jo ir pierādīts, ka nevar zivis noķert tur kur viņu nav.
Neesmu liels zinātājs,bet izskatās, einis gan sakarīgi teicis!
Vis labāk plekstes ķeras uz melno kaviāru. Tikai ne saldētu, bet svaigu! sapilda maisiņos pa 50 gr, sien pie āķa un plivini iekšā. rezultāts laps. Un nemaz nesanāk dārgi. Vienai copes reizei ar pārs kg svaiga melnā kaviāra pilnīgi pietiek, lai savilktu 10 kg plekstes! Ne asakas!
Personīgi man uz jūras copi parasti līdzi ir 2 veidu garneles, reņģes un breksis vai rauda, vai abi divi pēdējie nosauktie. Nu reizēm vēl kaut kas. Tīģerene nekad par sliktu nav nākusi. Piemēram, pēdējā reizē reņģi un vārīto garneli nemaz, faktiski raudu, nedaudz breksis. Tas bija vakarā. No rīta + sāk ēst zaļo garneli. Vismaz viena no 4-5 ēsmām parasti strādā.
Saldētās diez kas nav manuprāt. Pelēkās nevārītās-nesaldētās tīģerenes sanāk 6 gab pa 1 eur...
daddy_j, 17.novembris 2015, 14:45
Es ķēru uz saldētām ar dillēm
Viss, beidzās garneles! Bišku žēl, ka izmērs piekliboja. Vismaz nepārtrauktais darbs galā! ☺
Sveicināti.
Tiem kas raksta man jautājumus vēlams adresēt uz e-pastu einis2@inbox.lv
Tagad attiecībā uz pēdējo izlasīto. Es tiešām nelasu komentārus, bet cilvēks uzurbās.
Kas attiecas uz tīģerienēm, tad nav vajadzības tērēt naudu.....Es saku, ka nav vajadzības tērēt naudu!!!!
Ja ir vēlme eksperimēntēt, tad labāk izvēlēties vimbas, raudas, brekša gaļu neapgriežot ādu ar zvīņām. Nu jā...vēl jau arī reņģe un Dieva dotā dāvana- brētliņa.
Man ir vienkāršs ieteikums. Mazāk sekot internetā rakstītajam "patiesībām" uz ēsmām, kā izejot pie jūras krasta saprast kur tā plekste atrodas.
No 16. cope bez apstājas. Izmērs gan pasliktinājies.
KasparsZ, 17.novembris 2015, 18:46
Ap 19 atsāksies, vakardienas repertuārs!!!