atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Līdakas

copmans22 11.04.18
Latgalietim līdakas kā kāmim vaigos sabāstas! :D Caur resno kaklu pat nepaspēj norīt! :D

kormoransDZ, 11.aprīlis 2018, 15:00

Vārds vietā :D
kormoransDZ 11.04.18
Latgalietim līdakas kā kāmim vaigos sabāstas! :D Caur resno kaklu pat nepaspēj norīt! :D
rai09 11.04.18
Latgalietis???!Izlasot ko šādu tu nēesi cienīgs nest šo vārdu!......Ja profila bilde ir tavējā,tas jau visu izsaka,un tie pirksti līdakai acīs-FUI:(
cupix 11.04.18
Par to jau arī iet runa ka ir adekvātie un ir tie ar īpašām vajadzībām cilvēki "Latgalietiss" kuri diemžel nav apdāvināti ar vienu lieku robu mehānismā.
P8emeram es ar zvejoju lieguma laikaaa un turpinaashu copeet.. un man po uz likumu.. un lai dirsh sheit kas grib.. galiigi pie kaajas...
P8emeram es ar zvejoju lieguma laikaaa un turpinaashu copeet.. un man po uz likumu.. un lai dirsh sheit kas grib.. galiigi pie kaajas...
dzelziss 11.04.18
Dīķos līdaku sex iet vaļā pilnā sparā!!
Jurasasaris 19.03.18
Ui ku visi nopietni..man tak vienalga ko jus ķerat un ka es tapat kershu tik kad gribeshu zivi
svens76 18.03.18
gintsgg [18.03.18]: Jūrasasari , es domāju līdzīgi tev , jā ķeru zivi , tad ķeru lai viņu apēstu , bet nekad neķeru viņu lieguma laikā , un zemmērus ņemu tikai tad , jā redzu ka 100 % neizdzīvos , pēdējo paņēmu pirms kādiem 5 vai 6 gadiem , bet es kā lauku cilvēks , īsti nesaprotu , tu esi jobnutijs , vai jebanutijs , ko tu te gribi panākt ar saviem slima suņa murgiem ?
Lai arī kāds viņš būtu- jobnutijs vai jebanutijs, nav vērts viņam pievērst tādu uzmanību. Lai pēc šī ieraksta izsviež vēl kādu "asprātību" un tīksminās par to ko uzrakstījis
gintsgg 18.03.18
Jūrasasari , es domāju līdzīgi tev , jā ķeru zivi , tad ķeru lai viņu apēstu , bet nekad neķeru viņu lieguma laikā , un zemmērus ņemu tikai tad , jā redzu ka 100 % neizdzīvos , pēdējo paņēmu pirms kādiem 5 vai 6 gadiem , bet es kā lauku cilvēks , īsti nesaprotu , tu esi jobnutijs , vai jebanutijs , ko tu te gribi panākt ar saviem slima suņa murgiem ?
Jurasasaris 18.03.18
Alus man īsti negaršo, bet uzdejot varam ;)

RobisRobis, 18.marts 2018, 20:11

Bet dejojot ziepes es nemetishu zeme...nu ja vienigi tu pacelsi:)))
Jurasasaris 18.03.18
Savad tak garlaicigi sheit
RobisRobis 18.03.18
Alus man īsti negaršo, bet uzdejot varam ;)
MJanka 18.03.18
Viss ok MT9. Jūrasasari prikoļojas, bet daži te jokus nesaprot :D vismaz es to kā joku uztveru, jo pats lieguma laikā līdakas netramdu, bet jāsaka, ka neesmu šerifs, lai kādam to aizliegtu darīt.
Jurasasaris 18.03.18
Pag pag man vel lidaka cepas ..un ikri iesalas bus gatavs tad ar alinju tv paskatisos
MT9 18.03.18
Tā, marš čučēt, rīt uz skolu. Redzu, ka pavasara brīvdienas nenāca par labu... :)
Jurasasaris 18.03.18
Robit bet zel man puikas nepatik nesmu kritis uz vinjiem..tad tik atliek alu iedzert un acis zipsnjus uztaisit:)))
MJanka 18.03.18
Vienu jūras asari esmu savā mūžā noķēris...bet tas bija UK kad bija vētra un nevarējām jūrā iziet zvejot, bet liekas, ka gribi foruma asari!!!
Jurasasaris 18.03.18
Neinteresē man tās tavas zivis, jūras asari gan es labprāt noķertu...

RobisRobis, 18.marts 2018, 19:58

Kas i robiti sirsninja ieknābās..saku alusbara varam aprunaties
MJanka 18.03.18
Tiem.pareizajiem kas ķer un atlaiž, varu ieteikt labas video spēles..vismaz sāpīgi tai zivtiņai nebūs..sēdi pie TV un baudi...un visi laimīgi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs