Kādi lomi uz peipusa !!???
Degarzivs.
Tajaa linkaa ko es ieliku rakstiits, ka ar bezcelu transportlidzekliem varees tikai no 23 februaara.
martins_riga, 24.janvāris 2014, 19:59
Tur drukas kļūda, igauņu valodā ir minēts tikai 23. janvāris. un bezceļu tas ir karakati, sniegamoči un kvadras. Auto būs atļauti kad biezāks ledus būs tur to lietu kontrolē, netā kā LV tik aizliegt māk un tad draudēt ar sodiem.
Sveiki viri!seit ir neliela atskaite no varnas.bijam ieksa kadu km.sic.zivis ir pasmukas,bet sodien varna cope svaka nezinu ka citviet.
Degarzivs.
Tajaa linkaa ko es ieliku rakstiits, ka ar bezcelu transportlidzekliem varees tikai no 23 februaara.
varbut kads var padalities kadi lomi peipi vai vispar verts braukt
martin_r, tam ir domāta transporta līdz. tehniskā pase, kur ir rakstīts, kas tas ir par daiktu!!
Ir domāti karakati un speciālie ledus braucamie! Ar auto varēs kad būs ~ 40 cm ledus biezums! Tā man šodien robiņi paskaidroja!
31.01.-02.02.2014.Brauciens uz Peipusu!Vel brīvas 2-3.vietas.Izbraucu no Jelgavas.Dzīvošana galapunktā jau rezervēta!Zigis.29255085.
Nesalīdzini karakatu ar jeep. Tās ir ļoti atšķirīgas lietas.
Zjbis, cik sapratu pēc igauņu rakstītā iekš kalastusunfo.ee tad at šodienu var virsū braukt ar džipiem, bet ar vieglajiem nelaiž, kas tas par bredu, izklaide biezajiem vai???
alexandr ieej taču kalastus info, un tur viss ir skaidri un gaiši izklāstīts.
Varbūt kāds ir dzirdējis:
Kad ar auto varēs braukt virsū?
Braucam uz Peipi šonakt no Rīgas uz 1 dienu ar 8 vietīgu busu. Šobrīd vēl ir brīvas vietas. Sīkāka informācija pa tel. 29629031.
Piedāvāju 3 cilvēkiem 26. agri no rīta braukt uz Peipi viendiennieku, varu paņemt no Jelgavas -Rīgas -Valmieras vai citur pa ceļam. Doma uz Ninu, Kallasti vai Mustvi. Samaksa ap 17 EUR degvielai no galvas. Sīkāk: plywfur@inbox.lv. Kas pirmais brauc tas copē:). Laižam ja trīs cilvēkus savācam.
Man taads jautaajums, no kura datuma bus atlauts braukt ar auto uz ledus?
Ko jūs tam peipusniekam piečakarējāties, meklējiet paši redzēs kā laiks aizies!
Ne asakas!
P.S.tiko atzvanīja no EE asars skaists, viss uz bļitku! Mustve- taisni un beigās pa kreisi!
seedoo, 23.janvāris 2014, 18:35
Nu vispār prātu sajauksi, pirms dažām dienām, teici, ka jāgaida līdz 11tiem un tad 2km iekšā, tagad vēl svešākas koordinātas dod...! :D:D:D
Beidz musināt tautu :):)
P.s. Ne asakas tiem, kas šajās brīvdienās tiks uz ledus :)
Ko jūs tam peipusniekam piečakarējāties, meklējiet paši redzēs kā laiks aizies!
Ne asakas!
P.S.tiko atzvanīja no EE asars skaists, viss uz bļitku! Mustve- taisni un beigās pa kreisi!