apmēram tik cik Barnaulas urbja šneks. Ap kādi 30 cm.
Cik ta biezs ledus ir Ņinā?
mana zivīgākā vieta
N 58*36.420
E 027*13.364
Ņina.
ne asakas!
N 58*36.629
E 027*13.283
Ņina.
Vēlu veiksmi.
Red Bull ej gulēt - es piem šodien labi atvilkos :))
Nu vienkārši pasakaini pavadīta diena uz ezera,zivis pievilktas,gan asari un raudas.Tas vis Ņinā.Vis notikās netālu no krasta.Ne asakas...
abloms, 29.decembris 2012, 20:41
pievienojos... es arī tur pat biju, arī pievilku maximas kuli ar pamatā asariem, bet tika kāda rauda ar.
Ne tak Andža . To sauc par "pagrimušku "bļitka+ķēde ar āķi ,uz āķa zivs fileja .Tikai jaunums man ir tā sāna pavadiņa .
Bračiņ, Tu gan acīgs saskatīt pat zivs fileju uz āķa :D man liekas, ka tur nebija nekāda fileja vienkārši bļitka aiz bārdas aizķērusies
Nu bet varbūt arī nē, vnk tā makšķere kā cirvīša raustīšanai, bet vēdzele smuka :)
Man gan izskatās ka ar cirvīti aiz "bārdas".
Andža uz bļitkas ar ķēdīti un uz āķa zivs fileja ,viņš vēl viltīgi bij piesējis augstāk sāna pavadiņu - nav slikta doma :) Izpētīju pa kadram :))))
Izskatījās ka uz "cirvīša"!
Vietas ir protams jāzin, bet citreiz tiek uz dullo arī.
Uz ko tad tas estipois izvilka to Vēdzeli?
Uz vertikālo bļitku vai kā..?
Kāds zin - tur jāzina, kur viņas sēž vai ir kādas specifiskas vietas kur tās sēž, vai arī pārsvarā netīšām tiek uzietas?
Nu vienkārši pasakaini pavadīta diena uz ezera,zivis pievilktas,gan asari un raudas.Tas vis Ņinā.Vis notikās netālu no krasta.Ne asakas...
ka tur vareja to atlauju nopirkt caur pilet.ee nekas nesanak :D
Labāk pieķimerē karodziņpīckai LV karogu un rīt tepat velc! :D Būsim vietā, kur dzīvo lielās memzes, tik jautājums vai gribēs ēst :D