Radās jautājums par Elektrisko zivu tīrītāju!
Reklāmas rullītī jau smuki izskatās,bet kā ir dzīvē?
Nu neticās man kad asarim vēderu tik vienkārši ar 1 brauciemu visu notīra,vai līdakai pie skausta.....
Varētu jau kādam copes veikalam pačakarēt prātus,kad produkts neatbilst reklāmā redzētajam!!!
Varbūt kāds krekers jau rīt plāno ar sniega moci močīt uz septīto kilometru. Ja kas, lai ieliek info, labprāt piebiedrošos! Atskaiti par rītdienu iemetīšu pievakarē. Cerams, ka rīt nebūs purga, un varēšu smuki atvilkties....
Kur tik es nēesmu copējis, bet Peipis ir tomēr sirdij vistuvākais, gaidam ar cerību uz z-svtku brīvdienām. Tā kā meklējiet licences, riktējiet štrumus un pielūdziet zivju dievam lai ir jestrāk, kā pag.gad:))) Ne asakas!!!
Šodien biju Ninā....Ledus savi 7 līdz 8 cm...copēju otrajā kilometrā. Cope diezgan pašvaka, bet līdz trijiem pilnu kasti sanāca piesist. Rīt mēģināšu Kallastē, ne asakas vīri!
vienkars
cik sapratu par interesi par ledus stāvokli ap Siguldu,tad jau vari mēģināt ar pilnu kasti ašukiem aizstūrēt pie brālīša lai nodemonstrē aparāta lietderību:)
Pareizi Usi !!! Jo visi kas māk noķert asarus - viņus tīra ar Elektrisko Zivju Zvīņu tīrāmo !!! Kā tas notiek , var redzēt šeit :
No šodienas EFS var nopirkt arī Lielākajā Latvijas makšķernieku veikalu tīklā , kā arī citās valstīs kur cilvēki ķer zivis :)))
Gribēju slēpto reklāmu ... bet kaut kā nesanāca :))
Brālīt!Paaudzes mainās.Tādēļ arī jautājumi par atļaujām un asaru tīrīšanu būs vienmēr.
Šodien pat man blakus sēdēja copmanis ar verķiem, ar kuriem no upes varētu aizbaidīt pēdējo ķīsi.Protams , arī loms - 0.Man veicās super.
P.S.
Paldies, Brālīt , par ragavām!Kalpo vēl šo baltdien!