atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

degarzivs 05.12.12
Mums pagājušo sezon panesās tradīcija - lielāko asari uz ledus katrs no mūsu bara novērtē uz aci, saliekam stafkas un pa ceļam pirmajā ee bodē nosveram! Kam visneprecīzākā prognoze, tas liek pārējiem cepumu! Man gan parasti tikai azarts, jo esmu regulārs drivers! :D Un pārdevējas ar reizēm ir neizpratne par tiem latvju večiem "fufaikās" kuri stiepj veikalā vienu zivi nosvērt! :D
Emils77 05.12.12
Ar labu cepumu un labu kompāniju jebkurš pasākums jeb kurā vietā ir labs! Man šajā gadījumā cepums nav relaksēšanās atslēga! Tas vnk ir perfekts pasākums! Cepumā iekosties es varu jeb kad un jebkur. ja sagribās zivis vakariņās, ar naf problēmu dabūt! Pasākums!!!!!!
abloms 05.12.12
Jā jā it īpaši selgas cepums:))
skiperis 05.12.12
;))) kā te jau anekdotēs no dzīves bija, mājup braucot, tikai ''Selgas''.
abloms 05.12.12
Galvenais ir cepums,labā kompānija braucot uz mājas pusi un t''''''''''āaaaaaās runas,kas ko tirināja,un kratija,un ar ko baroja:)
Emils77 05.12.12
Man jau pašam ar "lomkas". gaidu to dienu, kad iesēdīšos ragaviņās un feinā kompānijā došos lielā ezera tālēs zilajās! Un...var būt dīvaini, bet man pat rezultāts naf tik svarīgs, kā pats tas process un pasākums! Braucis esu tik divus gadus, bet tas pasākums mani ir reāli paņēmis!!!
abloms 05.12.12
Nu ko trinat borus,un uzvelkat lv karogu,lai redz ka latvieši iekaro peipusu:))
Peipusnieks 05.12.12
Nu tad pirmais reiss jāpārliek uz 22. decembri. Nākošajā dienā aiz pasaules gala.
guncha56 05.12.12
Šaurumā ledus ap 5cm bet virsū neviens vēl neiet,ziņas no vietējiem.
Peipusnieks 05.12.12
valdis687 05.12.12
Labs, labs, večiem adrenalīnu pacēla kārtīgi!
gintsgg 05.12.12
Bet labs gan , es jau trešo reizi pārlasu un atkal smejos .
Peipusnieks 05.12.12
Emils77, Tev tādi cietsirdīgi jociņi...
gintsgg 05.12.12
šodien, no 8.25 līdz 15.30, šaurumā, apmēram 538 m no krasta, atvilkāmies reāli. Smuks asars. Kādus kg 23 uz diviem salasījām! ņēma uz visu! Ledus laps..........!!! :)))))))))))))))))))))

Emils77, 4.decembris 2012, 17:15

Labs , pat ļoti labs . DDD
kraft 05.12.12
N ubet nesnieg, tas jau labi... :)
arsiks 05.12.12
Izskatās ka viņi to bildi nemaina.
degarzivs 04.12.12
Ja turpinās snigt, tad uz peipusa janvāra vidū varbūt! Austrumlatvijā daži gudrinieki jau šur tur sēž, bet droši varēs pēc nedēļām 2!
pjeers 04.12.12
skatoties pēc laikapstākļiem - uz ledus ap ziemassvētkiem.
snitraM 04.12.12
sēž vannītē ar benzīnu un vēl ar spičkām spēlējas - mlin
Emils77 04.12.12
Da labi.....! Pajokot vairs nevar, vai??? Jūs te visi tādi "nogribējušies".! Kāds ledus? Kāds šaurums! Spakuha! Trauksme tiek atcelta! Tikai nesitiet man pārāk sāpīgi!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs