atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

divrocis 19.03.12
vīri... :) Ko te kurināt to tumšo pusi !!!
Labāk pa copi ! :)
epox59 19.03.12
Nespamošu te ar tevi , tālāko tu jau vari paredzēt... :o-!!!
kosmoss 19.03.12
epox59> to tev jebkurš normāls cilvēks pateiks.Žēl, ka vēl aizvien pats neesi sapratis sevis nodarīto un uzskati, ka tas nav nekas sevišķs!!!
14 nomērdētas govis un 2 suņi.....žēl, ka tevi neielika par to ķurķī-kaut uz nedēļu:))
epox59 19.03.12
To kosmoss , tu man to klātienē arī pateiksi , vai tikai uzrodies kā nīlzirgs astīti grozīdams , KO ?
Tāpat zinu no kurs puses vēji pūšs , tā kā vari necensties !
Pārdzīvo , ka nedabūji kāroto '' čupačupu'' ?... :D .
kosmoss 19.03.12
Atkal aktivizējies lopu mērdētājs-epox59.
Kā tev nav kauna savu mūli publiski rādīt pēc sevis pastrādātā?
epox59 19.03.12
Bums > Nebraukšu , argumenti , Tevis ieliktajā progn. lapā... :) . Ja laidīs vēl virsū , tad nākošs nedēļ .
kivars 19.03.12
Doma rīt atkal aizlaist uz Kallasti. Varbūt ir kāds nazītis, kas grib līdzi un interesē smuks asars... nevis liels apjoms (varbūt atkal paveiksies, ja ne, tad sorry)
Gulbene-Smiltene-Valka, info privāti
bums 19.03.12
Epox es šodien netieku -laikam rīt naktī starts Neņem ļaunā ja rīt piezvanīšu un noprasīšu par ledus stāvokli :))
epox59 19.03.12
valdiszarins > Šis lietus jau mani dara nemierīgu un vēl tas sasalušais salauztais ledus . Trešdien jāpazvana robiņiem , redzēs ko viņi teiks .
Cerība mirst pēdejā ... :) .
epox59
Melno ledu saule sadala kristālos vienā setā pie kam visā biezumā uzreiz....šodien ciets bet rīt jau biezpiens....
andzus69 19.03.12
mēs ar autiņu nemaz nedomājam virsū braukt! :)
Mūsu vietas ir tuvais gals- no Kolkjas uz leju, neizskatās, ka te ledus līdz marta beigām izvilktu. Plāns tas ledus un kūst ne pa jokam. Ja pa naktīm nebūs mīnusu, tas ledus aizies grabēdams!
epox59 19.03.12
andzus69 > Ar autiņiem pēc lietiem varētu problēmas uzbraukt uz ledus . Ar K-2 līdz marta beigām domāju , ka laidīs . Jo šogad ir uzsalis melnais ledus , kas kūst krietni lēnāk par pag. gad. uzsalušo sniega putru . Problēmas ar uzkāpšanu uz ledus varētu būt no Kolkjas uz leju jo piekraste ir sekla .
Pēc nedēļas vēl domāju aizbraukt uz Peipusu .
andzus69 19.03.12
3dien vai 4dien jābrauc razvetkā! :) Tad jau manīs kas un kā ar to ledu darās un kā uz vietas izskatās :)
maksi 19.03.12
Es jūtu ka paklausīšu Valdi un nevilkšu garumā līdz brīvdienām,būs jālaiž treštdien uz vienu dienu,būs jāmeklē līdzbraucēji...Jo robiņi var aizvert tos vārtus un tad tikai peškom :),gribās vel atvilkties nedāudz :)...
andzus69 19.03.12
Jenots13, Peipī viss notiek šausmīgi strauji.. Kā sākās upēs lielie ūdeņi un līdz ar to arī Peipī lielās pavasara straumes, tā ledu no apakšas pa dienu noēd 5 cm kā minimums.. + vēl kausē lietus un saule no augšas.. šogad ledus nav biezs.. Pie lieliem plusiem dienas 3 un ledus nebūs ejams.
ABC 19.03.12
Rīt plānoju doties uz Peipusu!
Vai ir droši kāpt uz ledus?
Kurā vietā kožas zivs? Varbūt kādi ieteikumi?
ABC 19.03.12
Rīt plānoju doties uz Peipusu!
Vai ir droši kāpt uz ledus?
Kurā vietā kožas zivs? Varbūt kādi ieteikumi?
jenots13 19.03.12
Nestridos,tā arī ir,Tev protams ir daudz lielaka pieredze,bet nu domaju,ka šonedēl vēl izvilks :)
Melnais ledus šausmīgi patīk saulei....pie + un saules divās dienās pārvēršas kristālos.....
jenots13 19.03.12
Nu Valdi es vēl šodien biju uz copi upe,un ledus ir savi 30cm pat tur kur ir straume.Dzivoju no tevis 40km ataluma uz Igaunijas pusi :) Lieta tada,ka tas ir melnais cietais ledus,kads ir ari Peipusā un tas tik atri nekūst kā tā sniega putra.Tapec arī domaju ka vares copet Peipi vēl kadu laiku.
Es pat domaju,ka ja baigi nepacelsies udens limenis,tad pie mums pat lidz nedeļas beigam vares mierigi makšķeret vēl :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs