Nu redz, nospriegotais ezers sācis elpot:(((
Ir ienākusi ziņa ka ar mašinām nelaižot uz ezera,cik taisnības nezinu,jo pie Piresāres džips esot aizputinātā plaisā iemaucis.
Kā ar sniegiem uz ezera šonedēļ ? A mašīnu ir iespējams braukt ?
Vakar atgriezos no Brīnumezrera. Bijām kompānija četri cilvēki uz divām dienām Nina. pirmā dienā laicīgi notināmies no ezera, jo pēc 14:00 sākās sniega vētra, bet līdz tam jau zivis bija noķertas. Kādi 10 kg uz galvas bija. Praktiski rauda, bet smuka. Asaru nav. Otrā dienā laiks ideāls. Praktiski bezvējš, ik pa brīdim uzspīdēja saulīte. Zivis-nu raudas tur var savilkt bez savu jēgu. Tā kā draugi jābrauc uz šo ,,Brīnumezeru,, Ne asakas
njā-izklausās pēc pagājušā gada aizkavējušās atskaites! :D
pats biju 7dien Kallastē-pilnīgs P....s- rauda apakšā ir, bet neņem. kādas 10 gb izcemmerēju aiz lūpām no ārpuses.....
par "asariem" labāk neizteikšos.......
gajam ar kajam unar eholotu skatijamies
Jā, kaut kā vairs neticās par tiem 19kg asaru virs 250g... Jāgaida vēl kāda atskaite :)...
Bond2012 - braucāt ezerā ar mašīnu, vai veda ?
Vai kāds varētu pateikt viesu mājas tel.kura atrodas pie ziemas ceļa uz Piirissaar salu.tur vēl kuģītis stāv krastā.Paldies.
atskaite no vakardienas.bijam kalaste 4 viiri 5km kopa nokerti apmeram kartam 19 kg.beidzot laikam maiss gals valaa neviens asaris nebija mazaks prar 250 g pakadam retai raudai ari trapijas.6dien atkal jalaiz
Nu redzē visticamāk , ka nekas nesanāks, šie būs atpakaļa 5dien tad jau painformēšu , kas tur tāds ir!!!
seedoo,par Marienhamnu nezinu ,bet Brando arhipelāgu pazīstu kā savu kabatu,savā laikā desmit sezonas esmu tur nobagarējis...,tas gan vasarā.Šoziem bija nostaļģija pa vecām vietām izskriet,bet kaut kā nesanāca.
Sienāzi, es jau šīs sezonas normu izpildīju :)))
A h...ij viņu zin, cik noprotu kaut kur netālu no Marienhamas. Ļoti patīk somijas akmeņainā daba!!!
P.S. Esot labs asars, kā arī citas žuvteles! Toni, ja vajag varu noprecizēt!!!
Toni varbūt zini , kas Landasjonā notiek, tev kā Zviedru spečukam, bet to ne šājā tēmā, vari uz PM.
tad jau Tu ritīgo vēdzeļu copi palaidīsi vējā....
Ar laiku tā ir, kā ir!!! Taisos uz Somiju vēl šogad aizlaist, jau kuru gadu aicina , bet es nevaru iztaisīties! Pag. gad sezona sākās jau decembrī , un es biju pirmajā atklāšanas dienā uz ezera, uhhhh, kas tā bija pa copesreizi!!!
seedoo, laika nav, vai kā ? Man šķiet tu biji biežāks viesis peipī pag gad.
Valdiņ: štrunts ar visu, bet katru gadu līdz turienei aizlaižu:)))
Tauta runā ka pie kalna nekā nēsot....BET...kas lai to zina...