atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

Jan4uksdw 18.02.12
Tas jau kā kurā vietā, bet es pārsvarā no 4-7 m copēju ;)
seinass 18.02.12
cik tad ir tas vidējais dziļums???? un cik ir vidējais dziļums kurā notiek tā raustīšana (man ari gribētos aizlaist uz to peipusu tapec ta jautaju).
Jan4uksdw 18.02.12
Nu ko vīri, tiekamies rīt uz ezera ;)
Ivars1703 18.02.12
Bums isķinu glagoļit
Silis 18.02.12
to seedo
varbūt gribi pamēģināt urbi ar benzīna motoru? 200mm, iet kā pa sviestu! Varu nodemonstrēt nākošajā reizē? Kā reiz tikai ar moci ir vedams!
zeriks 18.02.12
Ceturdien un piektdien bijām Kallastē. Pirmajā dienā ar cerību iekustināt āliņģi pa visu dienu 5 līdz 7 kg rauda, sīks asarīts un divi pliči. Piektdien mazliet pamuku malā un visu dienu rauda, rauda, rauda. Pa visu dienu kādi desmit asarēni. No intensitātes 0,12 tika aizstāta ar 0,16. Copi īpaši netraucēja. Kopā vairāk kā 20 kg.
mww2005 18.02.12
Es gar pasu malu pasnaikstisos. Man tikai tvaiku nomest gribaas un viss :)
sienaazis 18.02.12
Rīt vecīt būs tāds putenis un vējšh, ka maz neliksies....es bik apslimis.
mww2005 18.02.12
Sienazi, tad rit tiekamies Lielupee, asari bus labaki kaa Peipusaa! ;)
sienaazis 18.02.12
mazais asariits kaa no pullimjota, mierinaajumam labi kkeroties smuka rauda. retaak kaads bonusa asaris ap g 350
Vabolite 18.02.12
Nu tā velk kā priekš šodien,ņinā.
sienaazis 18.02.12
bija, bet plāni mainījās.
seedoo 18.02.12
Bums, lomi neizpaliek, tikai ir jāšancē!!!Ne jau katrs gads var būt tik dāsns:)) Nezinu, bet man atkat būs vizīte ar boru kaudzi pie tevīm, najim ne krievu , ne Zviedru, ne Somu, ZB- visi tādi laizītāji vien ir. Vienīgais 110 moris grabēja uz nebēdu!Tas ledus ar kā no monolīta!!!
urmaas 18.02.12
Sienaazis
Vai tad Tev nevajadzēja būt uz Peipsi jarves?
:))
sienaazis 18.02.12
ssobrīd tur ir līdzīgi.
Pitons756 18.02.12
vakar Kallaste!
noti siiks asaris, siika rauda, un neviena kiisa man...pa visu dienu smiekliigi bet 4kg, bet vilku kaa lejaa taa augshaa,,,pa retam bija kaads paartraukums.......bijaam 2km ar kaajaam no krasta.....citi kuri skraidiija un mekleeja vispaar nekaa nedabuuja.....bijaam 5 cilveeki,,,,man teevs dabuuja 7kg bija veedzele 730g....vakaraa aizgaajaam uz zivju cehu un nopirkaam paaris ziuteles, lai buutu ko maajas vismaz aizvest!:D
Bet kaimini man prieciigi par to ka atdevu siikos visus!!!! aaaaaa......mazaakais loms bija 17 zivis,,,chalis pirmo reizi bija, un paarsalis!:D
Brusis 18.02.12
RedBull 18.02.12
mjā, asari ar dēlēm aplipuši, bet bļitku nesmādēja..tik izmērs sīks.
urmaas 18.02.12
Vīri pašlaik velk atspērušies,protams ka ne zivis.Tas no autobusņikiem!
:))
lazdans 18.02.12
Atskaite no Varņas:
vakardien bijāc varņā 4 cilvēku kompānija, kopumā loms no 5 līdz 7 Kg sakertos zivju cilvēkam. Parsvarā asari, dažas raudas un pa kādam ķīsim. Visas zivis saķertas apmēram 100m rādiusā. Makšķerēju sakumā uz motili, pectam uz motili un balto. Bļitku vispār neaiztika un asari nebarojās jo ar dēlēm. Laiks diezgan nepatīkams, liels vējš un paliels sals! Ar mašīnu droši var braukt virsū, saneses gandrīz vispār nau un ir iebraukti ceļi. Paši bijam virsū ar mašīnu audi avant.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs