Skaidrs, ka būs nogurums 440km ar moci kuprī nav joka lieta:)))
maksi,tu jau nepiebrauci pie manis,kaut biji tuvu man:))
Es tulīt cenšos kādu bīldi ielikt,bāigais nogurums,bet tulīt ielikšu un komentu uzcepšu,paķerpiķe minutku :)..Vabole es tevu tēlti ar redzēju :),un cik noķēri ar zinu,varētu ar ko atklāt :))
Šajā forumā visu nevar rakstīt,jo ir ausis kas visu dzird un izosta,un prot izvilināt:))
Veikals Albakors par alkačiem diez vai atbildību varētu uzņemties. Cilvēki pieteicās un uz pieres diez vai kādam bija rakstīts cik liels vai mazs cūķis viņš ir. Arī tautībai te diez vai ir kāda nozīme. Tas kurš ir pieradis cūkot to dara arī skaidrā prātā. Protams, pašam veikalam tā ir kolosāla antireklāma, jo noteikti atradīsies kāds vai kādi kas centīsies šo faktu pasniegt attiecīgā LIELUMĀ.
Mjā, interesanti ko teiktu Einārs Siliņš, tur uz vietas Igaunijā, ja būtu braucis līdzi. ( darījis):)
Maksi-ziņo!!!
Marģer- nekā personīga!!!
Vabolīt-bez komentāriem!!!
mmm tiko cepti svaigi asari,pirma panna:)
Ja smaržo pēc zivs,tad esi uz pareizā ceļa:)
30*57" ziemeļu ņuhs un 40*50" pa vējam čuja.
Cerams, ka Maksi ierakstiis ko cerīgu, savādāk iekš LV lomi ir krietni cerīgāki.
es nenodevu pasham garho bet zinu kur pienjem")un var nopirkt citas zivis,vedzeles brekshus lidakas zandartus
Nedošu!!! Pašam vajag asarus un daudzzzz!!!Jāpajautā kur marģers zivis nodod, gribu uzvārīies un atsist visus savus izdevumus:((
Protams ka nav smuki,bet ja tev atnāktu tāda vēstule,tu nebūtu šokēts ko lacuks007.
opā tas gan nav smuki! stāsti!
Vīri padalaties ar kordinātēm,man tā garšo Peipusa asari.Vēlams līdz 10 kilometram.:))
Atvainoties par copmaņu kultūru nav jēgas, lai katrs atbild pats par sevi. Drīzāk vajadzētu atvainoties par to, ka no solītā komforta autobusā nebija nekā, ne video, ne karstais ūdens. Bonusā aizmugurējās piekares caursišana bedrēs un mistiska neregulāra siltuma pazušana salonā.