atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

laachausis 11.02.12
Shodien ar kādu 4to reizi izdevās atļauju nopirkt- a tā visu laiku met laukā jau pieminēto error par 24h limit ....iesaku vnk ik pa laikam paprovēt un gan jau izdosies nopirkt!
seedoo 11.02.12
Asars apakšā ir un labbbs! Šodien ar zemūdenskameru aplūkoja! Ir gan tuvāk gan tālāk no krasta, nagribb jimt!
andix1982 11.02.12
pirku vakar un soriit, nekaadu problem.
grots 11.02.12
Es domāju ka tas gan derētu Peipusa torosiem

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=EVA-zmI8c0I
Loms58 11.02.12
Dienas četras atpakaļ nebij nekādu problēmu
Loms58 11.02.12
Kam pēdējās divās dienās izdevās nopirkt licenzi ar karti
arsiks 11.02.12
Brīnumu ezers šodien mani pievīla,kā arī daudzus citus censoņus,kam lomā bija mazasarītis un pa kādai raudai.Asarītis grāba da jebko motilis,bļitka vienalga tik izmērs tāds knaps.Notināmies 15:00 apnika mazasars.Pašam 4 kg kopā sanāca,kauns pa visu ģīmi,vienīgais mierinājums pieteicās uz murmuli 550gramīgs ašuks un tā 260 gramīgais draudziņš.Visa šī ambrāža notika Saaritsā 4km no krasta,braucām ar autiņu virsū bez kreņķiem,tik no torosiem jāuzmanās.Ledus biezums apmēra 60cm un šausmīgi ciets,knapi var ieborēt.No rīta -27 nost braucot -14 pa dienas vidu bezvējā saulītē pat cimdus nevajadzēja.Nu un protams bez cepuma neiztika,tas kā vienmēr Brīnumu ezerā garšo labāk nekā mājās.
zemniekelis 11.02.12
Kapteinim: domāju, ka Valdis Zarins velk asarus. Dzirdēju par labiem lomiem sodien, bet pie sitātada bezklova , neteiksu kur:00))
Brusis 11.02.12
usis 11.02.12
brusi, varbūt tev:)
Brusis 11.02.12
Sveiki kungi. Kaut kā nemana ka šogad valdis zarins baigi lielītos un fočenes rādītu.varbūt sieva nelaiž šogad uz ezeru?
Duxxx 11.02.12
Uz Peipsi esot jautri no rīta bijis - minus 28!!!
jenots13 11.02.12
Jaa par tiem asariem runājot,igaunis ar teica,ka tik daudz tīklus cik šovasar viņš vēl neesot redzejis :( Teica,ka krustam šķērsam savilkti stāvot. Bija kompānija atbraukusi no Lietuvas un prasija saimniekam,lai ieved iekšā ezerā ar karakatu tur kur ķeroties zivis :) Tad saimnieks arī pateica,ka lai iet kājniekos jo tadas vietas kur ķeras viņš nezinot,jo šis gads esot tads divains.
toliks 11.02.12
Man arī neizdodas jau otro dienu iegādāties licenzi. Visu laiku tas pat uzraksts, kas Loms58. Mēgināja 3 dažādi cilvēki ar savām kartēm, bet nekā. Acīmredzot, ka ar sistēmu kaut kas :(
urmaas 11.02.12
Tad jau bij copē.
:)))
sapnjotaaja 11.02.12
tipa bij, pārsvarā raudas, nu ļoti maz asari (salīdzinot ar pagajušo gadu) un laikam jau tā sīga, sākumā nodomāju ĻOTI liels sapals :)))
urmaas 11.02.12
Tipa vecais copē bij???
:)))
Ruu 11.02.12
taa pati siiga jau vien ir:)
sapnjotaaja 11.02.12
aprakstat man lūdzu (pilnīgajai blondīnei :)) pēc kā izskatās tā saucamā peipusa sīga? man vakar vienu nesaprotamu zivi atstiepa no Peipusa 2,3 kg, uz muguras viena spura, zobu naf ....tagad prātojam kas par zvēru?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs