atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

kapracis 25.01.12
Windguru uz nākošo trešdienu palielu vēju sola, kas var ziepi sataisīt. bet cerams, ka līdz tam stingri novākosies!
Vabolite 25.01.12
Lai novelk tos sīkos,brauksim uz lielajiem:))
lacuks007 25.01.12
pats varonis varētu ko iekomentēt! esmu safanojies par peipi bet izkatās ka atrāk par padsmito datumu netikšu
urmaas 25.01.12
Vīri.
Kāpēc jūs domājat,ka jums tiks lemts - kas ar kuru uz copi brauks vai nebrauks?To atļausiet izlemt mums pašiem.Par pārējo diskusijās neielaidīšos.
:))
Vabolite 25.01.12
aakkis,tā neko vecis:))
Vabolite 25.01.12
No diviem strīdniekiem visvairāk iekarst tas, kuram nav taisnības.
Jan4uksdw 25.01.12
Ar nepacietību gaidu kad varēšu doties uz ezeru :P :))
aakkis 25.01.12
Tā gan-kā Jums neiet!!
jjanis 25.01.12
kapracis 25.01.12
ui-atvainojos, iekopējās kopējā forumā....vabolīte, lai nebūtu te jārakstās, rakstaties privāti. man kosmoss šito atsūtija, lai tev pārsūtu, jo tu esi viņu nobloķējis un nevar tev PM aizsūtīt.
bums 25.01.12
Состояние льда
25.01.2012

Запрещен выход на лед Чудско-Псковского озерного комплекса и Нарвского водохранилища

С 13 января запрещено пешком выходить на лед Чудского, Псковского и озера Лямми, так же на лед Нарвского водохранилища. Выход на лед запрещен в Ида-Вируском, Тартуском, Йыгеваском и Пылваском уездах. Вдоль запрещенной территории расставлены предупреждающие знаки
kapracis 25.01.12
Vabolīte> man nav nekas viņam jāraksta!!! ja patin atpakaļ, tad ir redzams, ka es savu repliku ieliku, kad viņš gribēja Urmaasu piedabūt kopā braukt....bet Urmaas ir kārtīgs vecis!!!
kāpēc tauta nevar zināt savus ''varoņus''?
osis 25.01.12
vabole,ko tu tur muldi,kāds privāti?Cilvēkiem ir jāzin šādi nelieši.
Vabolite 25.01.12
kosmoss.Tad raksti privāti viņam,nevis forumā.
osis 25.01.12
Nosacītu?Par to jav vajadzēja reālu cietumsodu!
kosmoss 25.01.12
Vabolīte> atkārtoju speciāli tev vēlreiz-man nav nekādas personiskas lietas ar to pilsoni. ir tikai totāls riebums, kā jebkuram normālam cilvēkam, kurš uzskata, ka nomērdēt 14 lopus badā-nav NORMĀLI!!! es tev esmu godu aizskāris??? tas pilsonis ir pāris gadus atpakaļ jau tiesā notiesāts par šo nodarījumu ar nosacītu sodu....
seedoo> brauksim, brauksim:) un vilksim arī!:)
seedoo 25.01.12
To kosmoss: jā var redzēt, ka vīri nogaidījušies ledu, drīz brauksim:))) Ne asakas!!!
Vabolite 25.01.12
kosmoss.Personiskās lietas risinat personiski,nevis publiski.Tas var novest pie Civilprocesa likuma 1.pantu ir tiesības par goda un cieņas aizskaršanas.
kosmoss 25.01.12
Vabolīte>kāds sakars man ar personīgām lietām pret to personāžu??? tev liekas, ka tas ir NORMĀLI?????
Nazis 25.01.12
Izskatās ka būs vilna pa gaisu!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs