atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

seedoo 23.01.12
Aleks63: neaizmirsti , ka janvārī līdz februāra sākumam ir liegums uz vēdzelēm!!!
http://www.kalastusinfo.ee/sisu/makskeresanas-aizlieguma-laiki.php
Peipusnieks 23.01.12
Vairi, maps.google.com :-)
Vairis30 23.01.12
Peipusniek, laba bilde, a kur tādu var dabūt?
epox59 23.01.12
Kviesis > Es jau arī parakos dziļāk , bet vienalga Paldies ... :) !
Peipusnieks 23.01.12
Skats no augšas:

Kviesis 23.01.12
atverot zemāk minēto linku (par to atskaitīšanos par lomu), tad atverot pilnu tekstu, redzam ka zem vārdiem [рыболовной карты] ir links, kur savukārt var saprast ka tas ir kaut kas vairāk par parasto makšķerēšanas atļauju.
Peipusnieks 23.01.12
Aleks63, arī man par Ninu vislabākie iespaidi - nav tālu jāiet un rezultāti parasti neizpaliek.
Peipusnieks 23.01.12
Konkretizēju: bildes, ko ieliku albūmā par Peipusa ledu, izņemot, Omedu tiltu, fotografētas 21. janvārī Alajoe - tas ir pašā ziemeļu galā.
Aleks63 23.01.12
Janvārī labāk copē Ņinā.....pie krasta var dabūt zandartu un vēdzeli
Matafix 23.01.12
Paldies,jācer tikai ,ka atvērs to vaļā.Tikai nevaram izštukot uz kurieni laist,vai uz Kallasti,vai kur citur.
Peipusnieks 23.01.12
Matafix, lai veicas! Ne asakas!
Matafix 23.01.12
Labvakar visiem! Piektdien taisamies uz Peipi.Cerībā,ka attaisīs tuvo zonu nu vismaz 3 km
epox59 23.01.12
jez_ups > .... :) , tas , ka mēs tur naudiņu atstājam daudz ir skaidrs , bet un šis BET paliek neatbildēts ... !!!!

Tā kā varbūt kāds var ieviest skaidrību... :)!
jez_ups 23.01.12
Epox59!Es esmu pārliecināts, ka igauņu robiņi rāpus mēra ledus biezumu, un nevar vien sagaidīt mirkli, kad uz Peipusa ledus atskanēs letiņu čalas(izņēmums reizēs , kad noraujas ap 1 kg asaris, tad nez kāpēc visi runā krieviski...).Parēķināsim , cik lielu pienesumu Igaunijas ekonomikā dod maksa par iespēju pamakšķerēt, plus viesnīcu serviss utt.Pats šēni pirkšu visai sezonai- 20 EUR , tas ir normāli!Tākā igauņi mūs gaidīt gaida.
epox59 23.01.12
Tad kāds ir formulējums , mēs iegādājamies Atļauju vai sezonas Karti ???
epox59 23.01.12
lacuks007 > Palasi seedoo ieliktajā , http://www.kalastusinfo.ee/sisu/posts/zapreshchen-vyehod-na-led-chudskogo-ozera-i-narvskogo-vodohranilishcha-465.php
Ja tas arī attiecas uz mums tad sankcijas nav patīkamas !
seedoo 23.01.12
Piekrītu Jezupam!!!
lacuks007 23.01.12
a ko viņi darīs ja neiesniedz?
jez_ups 23.01.12
Šķiet, ka karte ir kas skaļāks -(tīkls, šnores uttt), ka tas ko pērk bļitkotāji , neir karte!Tie ar karti arī atskaitās!
epox59 23.01.12
Es šo izlasot iegrimu pārdomās , tās attiecas tikai uz EE makšķerniekiem vai arī uz tiem , kas karti iegādājās LV , tas ir uz mums ???
Все обладатели рыболовной карты обязаны предоставить данные о ловле в течение 5 дней после окончания срока действия рыболовной карты. Это требование распространяется и на тех, кто получил разрешение из Департамента окружающей среды, и на тех, кто приобрел рыболовную карту на www.pilet.ee или с помощью мобильного телефона.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs