Vairi, maps.google.com :-)
Peipusniek, laba bilde, a kur tādu var dabūt?
Kviesis > Es jau arī parakos dziļāk , bet vienalga Paldies ... :) !
Skats no augšas:

atverot zemāk minēto linku (par to atskaitīšanos par lomu), tad atverot pilnu tekstu, redzam ka zem vārdiem [рыболовной карты] ir links, kur savukārt var saprast ka tas ir kaut kas vairāk par parasto makšķerēšanas atļauju.
Aleks63, arī man par Ninu vislabākie iespaidi - nav tālu jāiet un rezultāti parasti neizpaliek.
Konkretizēju: bildes, ko ieliku albūmā par Peipusa ledu, izņemot, Omedu tiltu, fotografētas 21. janvārī Alajoe - tas ir pašā ziemeļu galā.
Janvārī labāk copē Ņinā.....pie krasta var dabūt zandartu un vēdzeli
Paldies,jācer tikai ,ka atvērs to vaļā.Tikai nevaram izštukot uz kurieni laist,vai uz Kallasti,vai kur citur.
Matafix, lai veicas! Ne asakas!
Labvakar visiem! Piektdien taisamies uz Peipi.Cerībā,ka attaisīs tuvo zonu nu vismaz 3 km
jez_ups > .... :) , tas , ka mēs tur naudiņu atstājam daudz ir skaidrs , bet un šis BET paliek neatbildēts ... !!!!
Tā kā varbūt kāds var ieviest skaidrību... :)!
Epox59!Es esmu pārliecināts, ka igauņu robiņi rāpus mēra ledus biezumu, un nevar vien sagaidīt mirkli, kad uz Peipusa ledus atskanēs letiņu čalas(izņēmums reizēs , kad noraujas ap 1 kg asaris, tad nez kāpēc visi runā krieviski...).Parēķināsim , cik lielu pienesumu Igaunijas ekonomikā dod maksa par iespēju pamakšķerēt, plus viesnīcu serviss utt.Pats šēni pirkšu visai sezonai- 20 EUR , tas ir normāli!Tākā igauņi mūs gaidīt gaida.
Tad kāds ir formulējums , mēs iegādājamies Atļauju vai sezonas Karti ???
a ko viņi darīs ja neiesniedz?
Šķiet, ka karte ir kas skaļāks -(tīkls, šnores uttt), ka tas ko pērk bļitkotāji , neir karte!Tie ar karti arī atskaitās!
Es šo izlasot iegrimu pārdomās , tās attiecas tikai uz EE makšķerniekiem vai arī uz tiem , kas karti iegādājās LV , tas ir uz mums ???
Все обладатели рыболовной карты обязаны предоставить данные о ловле в течение 5 дней после окончания срока действия рыболовной карты. Это требование распространяется и на тех, кто получил разрешение из Департамента окружающей среды, и на тех, кто приобрел рыболовную карту на www.pilet.ee или с помощью мобильного телефона.