mljin..... kā zinādams atvaļinājumu paņēmu no 5-15 februārim... :))))))))))))) aaaaahhh... Beidzot :)
cik tad jaasameera cm , lai laistu, un kaa ar slavenajiem Peipja veejiem, kas ledu sakrauj krastā ?
Tiko zvanīju uz EE. Uz ezera ledus Mustvee ir līdz horizontam un robi šodien staigāja mērīja ledus biezumu. tā kā vēl biškiņ piekodīs un varēs maukt kur nu kurais:)) Ne asakas!
Labi laikam jāvelk rīki ārā:))
kāds jautājums, tāda atbilde.....
hmm.... itka rokas aug un sance.... Normund domaji tas eņģes kur stieņi lokas uz pusem? tipa vējš viņas izgriež otrādi?
Kads ledus Peipusa ezera??
lielajā teltī (2*2) var sēdēt divatā, bet teltij ir viens mīnuss, sānu mala ir tik liela, ka jau neliels vējelis saloca sānu stīpas ēņģes, mazākajiem izmēriem šādu problēmu nav, ja rokas aug no pareizās vietas, tad var tai eņģei uzmonsterēt kaut ko virsū, lai nelocās, kad nevajag, visādi citādi ir dikti ok, man meitene vienmēr uz Peipja sēž teltī, un ir silti arī -25
bet kā ir 2iem iekšā? sieva ta maza a es centners :D
tagad skatos uz holiday 210 automātisko telti! ko sakat? bik lielākas nav pieejamas? neatradu lielaku par sakarīgu cenu
lacuk007,
ņem pašu lielāko dzelteno tur arī sievai būs vieta :))
j'a tas gan, bet pagājušo gad nopirku vienu telti... lēto variantu-phe miskaste..... bet dargās ir par dargu jo man vajag 2 gab :D sievu aiz durvīm tak neatstāsi :D
Būs jālien būdiņā. Man, starp citu, ļoti patīk makšķerēt telti, protams, ja zivs ir atrasta. Tad tu esi itkā atslēgts no pasaules un vari pilnīgi viens meditēt ar savu makšķeres sardziņu.
Peipusniek-bik pa traku! knaģi atsals!
Kas var būs skaistās par šo!

Vai šo puisi pazīstat?