atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

Zivinens 11.03.11
Čoms pirka,bet apstiprinājuma īsziņa pienāca pēc 6 dienām,gļuko laikam tā sistēma.Vienkāršāk paņemt gada vai pusgada atļauju bankā.
eMKa 11.03.11
Neiet runa par ķīšiem un atvilšanos :) Es nesaprotu vienu- tomels jau pateica priekšā, tas paliek par darbu.
Neesmu sen Peipī bijis, bet pietika ar Liepājas kanāla copi, avtt un mini_me neļaus samelot- nu apnika man, vienkārši apnika, ap 12 atdevu zivis čomiem, paņēmu tikai vakariņām un zvanīju kolēģim ar ko bija plānots uz ļurbu braukt, lai brauc man pakaļ un savāc mani :))
Nezinu varbūt esmu "mazais purva dīvainītis", bet nu kaut kā nesaprotu :)
klejotajs 11.03.11
kurš ir pircis licenzi caur mob.telefonu? mazliet vajadzīga konsultācija.
Zivinens 11.03.11
eMKa pats taču ar nebrauksi uz Peipusu dēļ ķīšiem :)))
tomels 11.03.11
eMKa kaifs jau pavilkt ir, vismaz vienu reizi es taa gribeetu, bet katru dienu, nu nee, tas jau paliek par gruutu darbu nevis copi. un kaut vai tajaa pashaa spiningosanaa, ja katru dienu kertos un daudz, tad nemaz uz copi negribeetos iet.
epox59 11.03.11
eMKa> ...man liekas tas ir jāizbauda ,paskaidrot diez vai.... :) !
eMKa 11.03.11
Man ir jautājums no cita skatu punkta :) Cik lielu baudījumu no copes var izjust pie 30itā kg piepildīšanas, jau vairākas stundas veicot monotonas darbības??? Pie tam 2 un vairāk dienas no vietas?
Ja kāds var atbildēt, tad iespējams sapratīšu kartupeļu maisu lomu nozīmi :)
tomels 11.03.11
Zivniek, tas kursh teica par klussuma briidi karpai bija kazimirs. un luuk tipisks piemeers Tavam teiktajam http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-22488.htm
Andzjja 11.03.11
Iepriekšējās brīvdienās plaisa bija aizpūsta ciet, bet kā tagad neviens nezina.

p.s. Par karpām - zivs ir zivs. Tātad ēdama. Un viss.
epox59 11.03.11
--nav laika , esmu procesā.... :) !!!
-vajag labu garīgo .... !
Zivnieks 11.03.11
valdiszarins
Lūdzu, viss ko minēju neuztver personiski...peipuss ir peipuss, un kā jau teicu, man nekas nav pretī, ja kāds velk maisiem, es varu tikai ar baltu skaudību tajā raudzīties....arī no Tavas mutes, cik atminos, nevienam neesi pārmetis, ka kāds noķer un apēd pa karpai, kā arī stingri neiestājies par C&R, bet šajā pašā portālā ir pietiekoši daudz kadri, kas uz to skatās savādāk....man tiešām ir slinkums meklēt vecās galerijas, kur tika noriets puika ar pāris karpām noliktām vasaras zaļajā zālītē...visas zivis ir zivis...un visas Latvijā dzīvojošās ir ēdamas...arī karpas...piekrītu, ka viņas savvaļā ir maz, bet varbūt tāpēc, ka Latvijas apstākļi tām nav piemēroti, un savvaļā tādai zivij nav jābūt?? aber dīķos to radību tak var laist iekšā uz vella paraušanu...lielāka problēma manuprāt ir foreles....bet lai nu paliek...es ir aizrunājies....
Ne asakas visiem!!!
skrejejs 11.03.11
epox59 Nu tak iemet arī tu kādu teikumu:))
epox59 11.03.11
-vajag , vajag villu izmest ,tad rīt būs cope.. :) !!!
skrejejs 11.03.11
valdiszarins.Peipus un tikai Peipus.
skrejejs 11.03.11
Andzjja ja ar kājām tad kaut četrāpus:)) Vismaz līdz 7 km var droši,par autiņiem nezinu.
zivnieks..
Katram sava cope un karpinieki nevienam virsū nelien un tas forums ari ir priekš galīgi slimajiem jo pārējiem to grūti būs izprast jo tāda ir TĀ karpu cope kas ļoti atšķiras no parastas copes un nav te ko dalīt TĀDOS un ŠITĀDOS......
Neviens nevienam neko neuzspiež
vienkārši PEIPUS ir un paliek Peipus un tas arī visu manuprāt pasaka,bet tie kas par viņu maz ko zina te sāk savu filzofiju nevietā....
Andzjja 11.03.11
Kā ar plaisām? Pāri var tikt?
Zivnieks 11.03.11
avtt
tas nav priekš mans...lai tie trakie skrien :DDD
nesen Zatlers vienā skolā teica runu....GUDRI cilvēki sapratīs, ka politikā un visā tajā līst iekšā nevajag, bet kādam tak arī tas ir jādara :DDD
Peipusnieks 11.03.11
Makšķerītes jau tika pārsietas pirmdien, otrdien, trešdien...
skrejejs 11.03.11
Peipusnieks skat ka tulznas neuzraur :)) Jāpārsien mormenes lai ir kaujas gatavībā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs