es zinu ko nozime laika mainas biju 8 dienas pec kartas un keru no14 lidz 23kg diena bet kad nomainijas laiks nokrita uz 4kg domaajat pasi
otello: ko tu meklēji pie uzpircējiem? Arī mēs pēdējā copes reizē, puscukuramaisu atdevām Valmieriešu kompānijai, jo šie visu dienu bija nomaluši pa tukšo! Tā kā, ja pats nejēdz noķert tad nemels šeit!!! Arī Peipī ir jāmāk copēt!Ne asakas!!!
Tie kas ķer padsmit kg zivis nenodot.Es ticu un priecājos.Paskaties Seedoo video.
Jan4uksdw viņs vienkārši tiko pamodās:))
Tu gan esi gudrs, tas ka tu necheri nenozime ka citi ari- Un nejau visi nodod zivis!
tie kas raksta kad briivdienas padsmit kg asarus vilkusi ir vinu lielakie murgi.es paintresejos pie 3 uzpircejiem tur vinu pierakstos neviens vairak par 7kg nebija nodevis ta ka iemacaties veci melot.
viendiennieks Kodaverē- no rīta, kamēr putināja un nebija saules- rauda, daudz raudu, pat ļoti, pēc tam kā ar nazi. Cope Peipī ir forša :)))))))))
jančuk tu par brillēm?:)))
Interesants video, kas tas par terpu tev?
Veči , gribētu uzsaukt vienu par mūsu aktīvistu kompāniju:)))
seedoo jā maisiem tikai:))
Super, skaisti, ļoti skaisti :)) Vot tā ir ģēēla! :))
seedoo vajag atdot kādu TV raidījuma laiku.Tie pārējie "meistari" nobālē šā materiāla priekšā!Ne asakas Jums!
skrējēj:A hvz!!!Tu tak zini, ka vairs nemēram lomus:)))
seedoo ja pret vēju ej tad asaro,bet ne vienmēr:)) Labi esi pacopējis,cik tad svars lielākai vēdzelei.
Seedoo, skaisti! Ko tur vairāk teikt... ;-))
Bija arī uz bļitkas! bumsi, vēlreiz tev paldies par bora atdzīvināšanu!!!