atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

zaniskanis 01.03.11
Vai kāds var pateikt, vai ir auto svara ierobežojumi braukšanai uz ezera? Vai bez 4x4 tur var normāli iebraukt un izbraukt, ja brauc pa iebraukto ceļu.
artiss 01.03.11
Ir iespeja braukt uz Peipi uz 2 dienaam.. 3dien un 4dien..
Starts no Valmieras puses.. 7 ls cels.
27110889
seedoo 01.03.11
Labrīt:))) Piekrītu peipusniekam!
jez_ups 01.03.11
Tā gan ir!
Peipusnieks 01.03.11
Ja Peipusu pietuvinātu LV, pēc 2 gadiem tur būtu tāds pats tukšums kā tagad LV ezeros... diemžēl. Lai nu paliek, kur bijis, jo arī pats brauciens ir vesels pasākums.
jez_ups 01.03.11
Kolēģi!Ideja kā māja- kaut kur bija projekts - Dugavu savienot ar Volgu, vai tad nav tuvāk uz Peipusu pagriezt?Zivis pašas pienāks- klāt vēl ūdens ceļš!Vakarā motorenei pa dzelzi un aiziet!
fuksafons 01.03.11
::))) doma laba bet labaaak jau lai paliek tur pat kur ir. Vajag tacu pastraadaat ariii !!!
Peipusnieks 01.03.11
vimbistnieks, ko Tev dos īpašums? Peipusu vajag pārcelt uz Latviju! Lūk tā būtu lieta!

Un ja vēl Lādogas ezers būtu 25 km tālu... :-)
mirtins 01.03.11
vimbistnieks - Peipusā piešausi ātrvilkšanu no dziļuma, priekš mačiem:DDD
Vakar te jautri gājis:) Es ne tikai lūru pa šķirbiņu, bet esmu jau pa pusei jūsu kambarī ielīdis:D Ārā tik ar sūdainu mietu dabūsiet;)
Man ar lomkas ir sākušās, būs jāmeklē iespēja iegādāties īpašumu Peipusa krastā....:DDDD
Peipusnieks 28.02.11
seedoo - spīdoša doma! Es arī dodos pie miera. Rīt, diemžēl, darba diena. Un smaga. :-(

Ne asakas pa sapņiem!
skrejejs 28.02.11
Peipusnieks maz vajag,un ilgi slāpst:))Es laižu savādāk rītu sagaidīšu pie datora.čau.
seedoo 28.02.11
Klausās copesbrāļi, labākais ir tas, ka tie sūdabrāļi, kas lūr pa durvju šķirbiņu un nevar izdvest ne vārda cerībā ieraudzīt kaut ko par copi ezerā, redz tikai mūsu marazmu! Varat lūrēt cik gribiet- ņehrena jūs neredzēsiet, neko neteiksim tagad tikai caur pastu , maitas gabali, cik var laipni uzrunāt!!!!!!!! Laikam man jāiet gulēt:(((
Peipusnieks 28.02.11
Mednieku alus - tas gan naft garšīgs... man labāk "Piebalgas" - tam gana labs lietderības koeficients.
skrejejs 28.02.11
Peipusnieks alus ir stiprs,dzersim patekas,ne tā:)) Un Piebalgā tak ražo vēl mednieka alu,ne Arti.:))
seedoo 28.02.11
peipusniek:Oooo alus, tas ir labi:))) Skrējēj ja es paņemšu kaimiņieni, tad tu noteikti pieprasīsi pasākumam handikapu:)))
Peipusnieks 28.02.11
skrejes, johaidī, "mednieciņš"nav alus - tas 43 grādīgs padzēriens, ko es lietoju zivju tīrīšanas laikā (un tikai!!!). Bet Piebalgas alus man garšo :-))
skrejejs 28.02.11
seedoo.Ooo beidzot esmu sapratis šī jēdziena nozīmi, vakarā pālis, bet no rīta atkal skaidrā, kaut kāds pizdjec!!!
skrejejs 28.02.11
Peipusnieks garšo alus,un it īpaši mednieciņš:):))
GINT_S 28.02.11
Viņam jau līdzi neviens netiks

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs