atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pērk/Pārdod

GirtsG Vakar
varu kādam pārdot veco lāpstiņurbi.. tas gan ir darba kārtībā, gana nopietns izstrādājums. Bet ne par velti gan, tā ir interesanta manta.
GirtsG Vakar
vispār, ja kādu interesē.. man garāžā mētājās viens psrs urbis. bez asmeņiem . tie maksā 6-8 eiro. Varu paskatīties kādā viņš stāvoklī. Un pa simbolisku cenu pārdot.
Varu arī nopirkt asmeņus, un savest visu darba kārtībā.
bums Vakar
Ar sfēriskajiem nažiem/ Mora/ gan nevajadzētu līst vecajos caurumos nažu stiprinājumu vietas atlocīsiet vienā piegājienā Ar taisnajiem var visas tās evanģēlības rīkot :)
Ilgi domāju un tā arī nesapratu, kas ir domāts ar "viegli salikt knibināt".

jurciks66, 26.janvāris 2026, 10:20

Tas kad pie bieza ledus rītā vai salā dienas beigās mēģina aturbt jau esošu cokumu. Ja vēl spēka pilnas rokas….
GirtsG Vakar
psrs urbjiem nav ne vainas, ir ļoti labi modeļi. pats borēju ar tādu jau gadus 20 . asmeņus jaunus , dažreiz savienojuma vieta vāja , var pastiprināt.. Vītņu vietas asmeņiem var izjāt, ja pacenšas, rokturi mēdz būt sūdīgi. Man ir izvirpoti no koka . griež labi, nekas nejūk ārā.
ir arī neveiksmīgi modeļi , kuriem trubas mēdz saliekties, vijums atlūzt, locīties. Ja bliež biezā ledū.
Karoč jāskatās, daži ir sūdīgi , daži ir ļoti labi. plānā ledū jau visi ir labi pie prātīgas lietošanas.
sūdīgi ir tie, kuriem augšējā ručka izskatās kā mopēda rokturis.. tie kuriem šaurāka diskveida, ir labāki , laikam gados vecāki modeļi .
jopciks Vakar
Ņemu, PM jau uzrakstīju

man garāžā jau 3 sezonu stāv tonar classic 130. Ja Tev vai kādam ir interese, dodat ziņu PM. par 20 euriki atdošu :D

gincchs, 26.janvāris 2026, 15:41
gincchs Vakar
1. Nesen šeit pat tika tirgots Tonar vai Helios pa 30, to diemžēl nokavēju
2. Tā kā uz ziemas copi dodos max 3x gadā, negribu tam atvēlēt vairāk naudu.
3. Ja nav, ko piedāvāt, manu sludinājumu var un drīkst ignorēt

jopciks, 26.janvāris 2026, 07:32

man garāžā jau 3 sezonu stāv tonar classic 130. Ja Tev vai kādam ir interese, dodat ziņu PM. par 20 euriki atdošu :D
svens76 Vakar
JOHNNYR [Vakar]: 1. Nesen šeit pat tika tirgots Tonar vai Helios pa 30, to diemžēl nokavēju

Iesaku Ledus urbi Tonar CLASSIC 130mm. 56 Eur. Cena augsi, bet ļoti labs aparāts. Nažus var uzasināt. Mans kalpo jau 8 sezonu. Ja labi rok noteikti var atrast arī lētāk. Arī priekš 3 reizēm sezonā ir vērts pirkt. Ja sanāks 20 izrauties uz copi, sanāks nepilni 3 eur par copes reizi! :)
es iesaku Rapala UR 155. nevaru nokaut to aparātu jau vairākas sezonas, bijis gan peipja smilšainajos torosos, nav saudzēts arī mūsu ledū. asinājis veel neesmu, jo griež ledu kā sviestu
JOHNNYR Vakar

Iesaku Ledus urbi Tonar CLASSIC 130mm. 56 Eur. Cena augsi, bet ļoti labs aparāts. Nažus var uzasināt. Mans kalpo jau 8 sezonu. Ja labi rok noteikti var atrast arī lētāk. Arī priekš 3 reizēm sezonā ir vērts pirkt. Ja sanāks 20 izrauties uz copi, sanāks nepilni 3 eur par copes reizi! :)
ss-kā nesen manuprāt par 15 varēja ko dabūt.
jopciks [Vakar]: 1. Nesen šeit pat tika tirgots Tonar vai Helios pa 30, to diemžēl nokavēju
Ar ko atšķiras tā laika krievu mēsli no šo laiku krievu mēsliem?

Vispār sezonas pilnbriedā gan jau grūti ko lietotu, sakarīgu nopirkt..
Ilgi domāju un tā arī nesapratu, kas ir domāts ar "viegli salikt knibināt".
Pērku ledus urbi. Vēlams līdz 30€, padumjo laiku grabažas nepiedāvāt

jopciks, 25.janvāris 2026, 19:18

Ja copē ezeros un pastāv iespēja kāpt uz tekoša ūdens, tad psrs izstrādājums ir neaizvietojams iekš neiznīcināmiem nažu leņķiem un nažu cenas/asināšanas iespējām… Smalko sfēriskie (ne maināmās galvām) viegli salikt knibināt vecos -iesalušos cokumus.
jopciks Vakar
Jon-Hill 25.jan
Puis, palielini savu kārno budžetu reizes trīs un tad sprēgā par prasībām !! :)
jopciks 25.jan
Pērku ledus urbi. Vēlams līdz 30€, padumjo laiku grabažas nepiedāvāt
ARMy 10.jan

Liepāja/Rīga/Omniva
ARMy 10.jan
Shimano Twin power 2500SHG, 24. gada. Jauna/nelietota. -330eur
..Aivis.. [9.jan]: ..Aivis.. [9m]: https://zebramaster.lv/lv/makskeresanas-kostims-kinetic-winter-x-treme-izm-xl-h212-658-xl.htmlPārdodu šo kostīmu. Xl izmērs.120e. Jauns, vienu reizi uzvilkts
26032721 vatsapp

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs