rcpst [21.05.19]: Crazy Fish CFPJ-76-МL-T 2,30m 5-22g tagad par EUR 80
Vel tirgojas?
JermaX [21.05.19]: janexi [16:36]: Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
Es neprasu par velti un ari pievest nevajadzes, bet ja kadam ir sakarigs kats un neredz pielietojumu... piedavajiet!Kas šim piedāvājumam vainas?
https://www.ss.com/msg/ru/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/fishing-rods/bpdgdf.htmlDraugs milais, paskaties cik sim svars... Lazdas kats bus vieglaks:)Man ir lineaeffe standart master bolo 6m - 324g ... Nu neteikšu gan , ka kāts ir baigi smagais ... Ja grib kautko vēl vieglāku , tad Tu i dumšs . Un vēl vieglāks kātiņš ganjau arī ciparā būs x2 . Ja tāds vispār LV ir atrodams .
Ir, shimano un protams cena tam virs 200€ nez vai par to šoreiz ,, ir stāsts,,. :)))))
Šim jau pa lazdas kāta cenu vajag!
JermaX [21.05.19]: janexi [16:36]: Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
Es neprasu par velti un ari pievest nevajadzes, bet ja kadam ir sakarigs kats un neredz pielietojumu... piedavajiet!Kas šim piedāvājumam vainas?
https://www.ss.com/msg/ru/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/fishing-rods/bpdgdf.htmlDraugs milais, paskaties cik sim svars... Lazdas kats bus vieglaks:)Man ir lineaeffe standart master bolo 6m - 324g ... Nu neteikšu gan , ka kāts ir baigi smagais ... Ja grib kautko vēl vieglāku , tad Tu i dumšs . Un vēl vieglāks kātiņš ganjau arī ciparā būs x2 . Ja tāds vispār LV ir atrodams .
Tak loģiski. Cilvēks grib kaut ko virs vidējā, uzreiz dumjš, izlēcējs :)
janexi [21.05.19]: Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
https://www.ss.com/msg/ru/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/fishing-rods/bpdgdf.htmlDraugs milais, paskaties cik sim svars... Lazdas kats bus vieglaks:)
Man ir lineaeffe standart master bolo 6m - 324g ... Nu neteikšu gan , ka kāts ir baigi smagais ... Ja grib kautko vēl vieglāku , tad Tu i dumšs . Un vēl vieglāks kātiņš ganjau arī ciparā būs x2 . Ja tāds vispār LV ir atrodams .
Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
https://www.ss.com/msg/ru/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/fishing-rods/bpdgdf.htmlDraugs milais, paskaties cik sim svars... Lazdas kats bus vieglaks:)
janexi, 21.maijs 2019, 16:36
Vai tad 310 g sešmetrīgai bolonēzei ir tik traki? Jaunā Elite RIVER HEAVY XF sver tikpat
dim, 21.maijs 2019, 17:05
MILO REVOLUTION Montata 6m 206g. Var apjautāties MILO veikalā, varbūt ir.
Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
janexi, 21.maijs 2019, 16:36
Vai tad 310 g sešmetrīgai bolonēzei ir tik traki? Jaunā Elite RIVER HEAVY XF sver tikpat
janexi [21.05.19]: Rondo [15:16]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
Tad varbūt draudziņ konkretizē savas vajadzības, ko tad vēlies. 6m NH ar šīm vimbinieki pat sirmi vīri pavasaros pie Ventas mauc un nesūdzas.
Rondo [21.05.19]: janexi [14:36]: Rondo [14:10]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt....kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
https://www.ss.com/msg/ru/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/fishing-rods/bpdgdf.html
Draugs milais, paskaties cik sim svars... Lazdas kats bus vieglaks:)
Rondo [21.05.19]: janexi [11:05]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt.
...kurs no tiem diviem piedavajumiem ss.lv Tev liekas ok?:)
Es neprasu par velti un ari pievest nevajadzes, bet ja kadam ir sakarigs kats un neredz pielietojumu... piedavajiet!
janexi [21.05.19]: Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?
Ss.lv cik vajag. :)))) Vai šis gadījums atkal no sērijas pa velti un pieved klāt.
Jaunas saules brilles (S-2518), 12e
26531166
Ir kadam piedavajuma boloneze 6m?
Salmo Elite Feeder. 30e
Salmo Confidence. 50e
Piemērots, vieglajam vai vmedium feederim, pludam va ispiningam.
Sīkāk pm vai tel. 26531166
Uz pārdošanu iet Zetrex Azura AZS-862m 10-30g
Pabijis divās rīta copēs. 75e
Crazy Fish CFPJ-76-МL-T 2,30m 5-22g tagad par EUR 80
To RCPST
Vai pastāv iespēja maiņai?
Rekomendēju Perfect Jig. Par savu 7-28 gr esmu sajūsmā jau otro vai trešo gadu.
Pārdodu Crazy Fish CFPJ-76-МL-T 2,30m 5-22g .
Pirkts šī gada aprīlī jig.lv, ir garantijas lapa.
EUR 100.
Labs kāts, bet manai mazajai upei pārāk ātra akcija.
Rīga, Mežciems.

cilpa [18.05.19]: artig [Vakar]: Joprojām tirgojas Shimano Rarenium 3000 SFB,lietota,stāvoklis labs,ideāla džigam,cenu metu nost,jo gaida jaunā spole,EUR 70,-tel:26382454,esmu Bolderājā!Interesanti, ka nav vēl nopārdota. Riktīgs gaļas griežamais par limonādi. Kas zinās, tas pateiks.
shaiba, 18.maijs 2019, 15:37
Tas jau ari biede ka par limonadi :D
Zinot spoles saimnieku un pašu spoli- tur nav ne runas. Vienkārši cilvēks gatavs atdot spoli par to, ko reāli viņa nemaksā- uz otru pusi- pa limonādi