Tie riteņi maksā 35-37Ls .Tev Ginča cik zinu rokas no dibuča neaug :)) Uztaisi pats .Man tas izmaksāja apm 10Ls. Ziemā tu necopē,tikai kunģīti audzē - pakusties :)))
Piezvani pastāstīšu elementāro shēmu.
Piezvani pastāstīšu elementāro shēmu.

Vai kāds nezin kur var nopirkt laivai pieskrūvējamos riteņus , izmeklējos pa visām reklāmām , tā neko arī neatradu .

Es ar pārdošu žurnālus Copes lietas pa 1 ls kg,pieejami apmēram 20kg sākot no pirmā numura.:)

Kaut ko es te vakar sasapņojos vīna iespaidā:)))
Tātad, maiņai der jeb kādas firmas teļuks, priekš virtuves, maziņš ar pulti.
Tātad, maiņai der jeb kādas firmas teļuks, priekš virtuves, maziņš ar pulti.

Bonusā katera i jahti un 4x4 ,ap 50 gab ;)))
Griezēj es neko napērku no copes štrumiem jau ap 3 mēn. Bet varu pieņemt kā dāvanu:))).
Griezēj es neko napērku no copes štrumiem jau ap 3 mēn. Bet varu pieņemt kā dāvanu:))).

Piebrauc rīt. Labu DS kātu, par ļoti sakarīgu naudiņu, parādīšu.
P.s. Ne krievu žurnālus, ne elsīdī TV man nevajag :))))
P.s. Ne krievu žurnālus, ne elsīdī TV man nevajag :))))

Sakarā ar ........................................
Baigi daudz vietas aizņem:) Ir ap 100, varbūt 200 copes žurnālu krievu valodā. Mainu pret labu D.S. kātu, vai lcd teļuku.
2 9 6 6 0 1 2 3
Baigi daudz vietas aizņem:) Ir ap 100, varbūt 200 copes žurnālu krievu valodā. Mainu pret labu D.S. kātu, vai lcd teļuku.
2 9 6 6 0 1 2 3

joprojām meklēju ledus urbi. sfēriskie naži & 130 mm diametrs vajadzīgs.

sienazi tev nemaz tas neliekas ka bus lieks darbs un visu aizskalos lidz janragam? :D

ērgli , dolomīta plāksnes nav ne puse tik izturīgas un ilgmūžīgas kā dabīgs akmens .

dolomīnts nav ļoti dārgs ? kad kaimiņam kamīnu mūrējām, cipars bij paliels, tas vēl kad videnē gāju.12 g atp