Kasik,es kož,bet Tu reibst! :DDD
[quote=345407]kurā vietā biji?
es36, 10.janvāris 2014, 22:40[/quot
8km no Kuldīgas uz leju..pie 3ās priedes pa labi, pa kalnu lejā, pāri pļavai un pa kreisi lejā pie Ventas!
Nupat no copes...6 vēdzeles mēra un 5 vimbas!laiks pēc suņa - cope perfekta!
Ūdens kā kafija, zāles arī nes.pa retam arī kāda cope.uz trijiem 10 vimbas un 5 vedzeles, lielākā 1.6kg.laiks pretīgs.
kurta visi Ventas copmani palikusi?Neviens necope,vai?
serzio, 7.janvāris 2014, 19:21
Necopē gan
Ventā pagaidām nav ko darīt ūdens kā kafija.
Vakar biju virs Kuldīgas....3 vimbas.... no vēdzeles ne smakas,laikam aizgājušas dampēties .... :D
kurta visi Ventas copmani palikusi?Neviens necope,vai?
esmu mājās no copes,viena vimba un viss čomam,arī viena tas uz garneli+grunten švaki,tas zem kuldigas pie saucamajam trosītēm
coperis14, 5.janvāris 2014, 18:05
Cik Tev bija latviešu valodā atzīme?!
pēc ilgiem laikiem ventspile džigs.līmenis labs bet varēja būt tīrāks ūdens. rezumē-4 ašuki un luidžen 4.5 kg. vsjo.
esmu mājās no copes,viena vimba un viss čomam,arī viena tas uz garneli+grunten švaki,tas zem kuldigas pie saucamajam trosītēm
Nupat no Ventas!Bijām zem Kuldīgas,cope nebija līdz nomainijām vietu un ir!Vimbas 3gb pa diviem...bet ap plkst.15.oo nogrieza copi kā ar nazi!
vakar venta pa diviem 3 vedzelberni,plus patikams bonusins,cope svaka,
Vakar pirmo reizi makšķerēju Ventā. No 15:30 - 19:00 ne vienas copes. Biju nedaudz zem Skrundas. Vieta itkā patika, bet nedaudz lika vilties :) Kāds Ventas vecmeistars varbūt prognozē kad apmēram vimbas varētu tikt līdz Skrundai?
:D:D:D:D:D,bet ko no jums var zināt,brīžiem,lasot citu komentārus,pats arī traks var palikt....
rītā dodos uz ventu,ēsma garnele,baltais,
uz grunteni.. kkur uz upiškalna pusi
varētu ielikt vienu bildi ar manu lielāko lomu 2013.gada 28.septembra tas bija lasis,bet jūs jau veči pārmetīsiet:D
coperis14, 4.janvāris 2014, 15:11
Ieliec, ieliec, noēdīs bez sāls =)
kasix3331, 4.janvāris 2014, 18:10
JA UN VEL PIEPRASIS KORDNATES KUR UN KA !
varētu ielikt vienu bildi ar manu lielāko lomu 2013.gada 28.septembra tas bija lasis,bet jūs jau veči pārmetīsiet:D
coperis14, 4.janvāris 2014, 15:11
Ieliec, ieliec, noēdīs bez sāls =)
Neteikšu, ka dzidrs, nedaudz kafija ir, bet ciešami.