varētu ielikt vienu bildi ar manu lielāko lomu 2013.gada 28.septembra tas bija lasis,bet jūs jau veči pārmetīsiet:D
Vakar no aptuveni 8niem rītā līdz 18tiem vakarā 2vas vimbas, divas vēdzeles - viena amnestēta zemmērs , otra 60cm - nesvēru- nebija svaru.
Cope visumā pašvaka ,copju maz, vakarā ap 16tiem lidz 18tiem pilnīga bezcope-tinu makšķeres .
tas ap zlēkām
Gulbis11, 4.janvāris 2014, 13:40
Un kā ar ūdeni-tīrs?
Vakar no aptuveni 8niem rītā līdz 18tiem vakarā 2vas vimbas, divas vēdzeles - viena amnestēta zemmērs , otra 60cm - nesvēru- nebija svaru.
Cope visumā pašvaka ,copju maz, vakarā ap 16tiem lidz 18tiem pilnīga bezcope-tinu makšķeres .
tas ap zlēkām
Biju no 9 līdz 12 džigot no copes ne smakas!
Pie Ventspils ūdens kā kafija..
sodien nobraucu pie ventas kuldiga,dazi veci copeja,bet rezultatus nezinu klat negaju
Vieta populāra pavasarī..laba vieta...Paldies kaimiņam, Ventai, zivīm un tārpiem! :D
Kasix,paldies Tavam kaimiņam par informāciju! Vispār jau vieta populāra pavasara copei...
Nu i Jūsi ir kaujinieki :D
Nu tad rezumē, man 3 vimbas, 3 vēdzeles (peld tālāk).
Briketam 5vimbas krastā, 2gb nomuka, viena vēdzelīte un sapals!
Cope pa pirmo, salīdzinot ar vakardienas klusumu!
Paldies Ventai, paldies zivīm, paldies uzticamam copes biedram Briketam!Šogad pēdējā cope noslēgta godam!
Un pa virsu tam visam gards cepums!=)
Brikets wadiba,5ir krasta,2gb pie krasta nost..man vel 2gb wdzelu berni..
zem skrundas limenis par 30 ceņķiem augša gan ! kamer celas vienu kilogramnieci izmaniju pectam vareja grabt sienu ! 10 min un 100 gr svins krasta gan !
Man 3wimb
Briketam 4wimb
Turpinam!!!!
Zlēkās pilnīgs tukšums,pat tukšāks par tukšumu.
Kur kas celas?wedzelu zemmers nupat amnestets..
Ūdens taču ceļas,kāda tur cope...