atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

viena cope bija :) maza un atlaista. un CP savukārt atlaida mani.
josske 13.03.13
tiko no ventas,biju uz vedzelem.galiga 0..pat cope nebija.
apelsins 13.03.13
Kaž, ku paliki?!
apelsins 13.03.13
zinu tikai garāža

kazimirs, 13.marts 2013, 18:51

A kur tas apm ir? Jeb tu dzen vellu khm...
kazimirs 13.03.13
zinu tikai garāža
apelsins 13.03.13
Man akal jautājums kāds nezin uz/pie Ventas vietu Garoza vai stipri līdzīgs nosaukums.
Paldies.
apelsins 13.03.13
Kāds var pastastiit ka ir ar ledu pie aireshanas bazes un ka pie vadiem?kas ar stintēm?

prieditsc, 13.marts 2013, 17:08

Ledus ir zvērā! Ar mašiņu droši vien, ka arī var braukt.
prieditsc 13.03.13
Kāds var pastastiit ka ir ar ledu pie aireshanas bazes un ka pie vadiem?kas ar stintēm?
snipiens 13.03.13
Bet man pie d** domā ko grib galvenais pats zinu un citi ,kas mani zina un kas nāk ar mani kopa ķert
10.marts 2013, 21:07 | citēt | links to aste!

Tieši tāpēc arī raksti!!!

snipiens, 10.marts 2013, 21:33

Tas atkārtoti Astei!!!
Aste 13.03.13
Lab veči turāties , ne asakas jums ,es pazūdu no šejienes.
Robchiks 13.03.13
Ar Apelsīnu startējam 5 dien uz 2 diennieku!Adrenalīn-iebaro vēdzeli!!!!
Pa dienu ašukam iedosim pa zobiem-vokarā iesim vēdzeles dancināt! uhh nevaru vien sagaidiit.
varmen 13.03.13
biju stintēs kādu laiciņu atpakaļ un varu ieteikt uzsiet līdz sistēmas ar parastiem 8numura ākiem, īsās pavadiņās,jo tās fosforenēm lika iekšā 9 pret 1.
josske 13.03.13
cope laba,rezultata 5.vedzeles,viena atlaista.
Aste 13.03.13
Un starp citu viss ir ok , vienkārši nesapratu Adrenalins2 joku ,jo dažreīz te nevar saprast vai kads nodirst grib vaig pajokot ,bet tikko jau parādīji kāds tu esi ar. Lab beīgs šo suņa murgu malt. ;)
Labāk metat infas pa copi.
Aste 13.03.13
Lab es paklušēšu maz neizteikšos.
chesterss 13.03.13
Klausies tu suņa astes kucēn, nesmirdi šajā sadaļā riebjas lasīt tavus uzdirsienus.
Aste 12.03.13
Pāriniekam šodien manā galā , divi brekši un 9 asari vidējā izmēra , šodien cope sūdīgāka esot bijusi nekā vakar, ledus brakšk un krakšk ik pēc laikam. Šonedēļ vel smuku salu sola, jacer ,ka vel kādu laiku varēs pasēdēt uz ledu. :)
gatins38 12.03.13
no paša rīta 2vi asari,pec tam ledus sāka brakšķēt un cope pazuda.Veči sāka izklīst ap pusdienlaiku.Ap 14 sākās kustība,finālā 13 gb līdz 17 vakarā
Aste 12.03.13
Nu tā ,ar ļurbām man pašam gāja sūdīgi, ziemā vel nekad viņas nebiju ķēris taka to darīju pirmo reīzi, proces jau iepatīkās ,kaut kad vel maukšu, ,bet varbūt nebija tāds čorts , bet josske gan cirta smukas ļurbas un citiem ar tika pa kādai, man 2vas copes bija un tas viss.
Aste 12.03.13
Tā laikam šajā pasaulē iekārtots jā kādu nenoēdīs tas nebūs tas, pie pc jau vienmēr var kādu nolikt utt, bet kad acīs japasaka tad nehuja.
Neesi zīmulis - nezīmējies! Tad tu nolūzīsi un tevi drāzīs tā te būs drīz ar dažiem labiem :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs