Zogs
Tu zini ar ko atšķiras makskernieks no MAKSKERNIEKA? :D:D:D
umņiki

Toč galvu kādā ālinģī saspiedis!
Skatos te visi krutie un niknie. Savus peļu vēderiņus rādiet kaut kur citur -te, vai nu runājiet pa tēmu vai nu tiniet makšķeres.
guntars131174, 12.februāris 2013, 21:20
ludzu piedod bet copes lietas nenorada kas ir kas MAKSKERNIEKS -vai-makskernieks
PALDIES ------nu ja jau no fedjas komandas !!!!! SKAIDRS
Plesigais
Ar kaasiiti uzmaniigi, shis var paraut liidzi Fegju un Laimoni :D
brekam paldies par atbalstu !!!! parejiem atvainojiet
plesigais
Un nezināsi ar, un velc savas zivis kamēr tev slikt paliek un rokas tirpst no smago kastu nešanas!
Skatos te visi krutie un niknie. Savus peļu vēderiņus rādiet kaut kur citur -te, vai nu runājiet pa tēmu vai nu tiniet makšķeres.
es nesmu no lecigajiem esmu no klusajiem (klusie udeni dzilakie) sobrid es neko par tevim (ja velies JUMS KUNGS)nezinu tapec varu atkartot -ja varesu tevi(JUS) uzrunat par MAKSKERNIEKU -
plesigais
Zelta vārdi, neiepazīsi būsi laimētājs:)
Plesigais
Kā tu zini ka neesmu makskernieks?es arī pazīstu gan tevis pieminētos gan daudz citus gan ievērojamus, gan ne tik ievērojamus kungus kas ir MAKSKERNIEKI!Un ja domā ka esmu no Tevis pieminētajiem - cemmeristiem, tīkliniekiem, tad tos es karu aiz kules pie sakaltušas priedes!
Un nevis ar TEVĪM bet TEVI!
Un tas nebija domāts par Tevi(daudz vietas utt)!
Taka nelec ka blusa pa kreklu!
KASIX 3331 ja tavs (parmetums ) domats man --- esmu soka !!!!!! es nesmu preti ja cits noker zivi -esmu preti ja manas vietas sak ganities cukmeni ,cemeretaji, tiklinieki, persingisti un tt . esmu vietejais kurzemnieks -pazist daudz makskernieku sakot no nelaika Busmana gan Sprugis un Karklins bet MAKSKERNIEKIEM nekad nesmu atteicis ! ta ka es ar tevim personigi nesmu pazistams (varbut) -----sori ,ja varesu uzrakstit pr tevim -makskernieks -ar lieliem burtiem -zinasi visu ko zinu es !!!!!!!
Zivis notīrītas, var atskaitīties=)
Šodien cope beidzot...Asaris smuks, lielākais 400gr...Bija arī mazie, līdaka uz bļitkas - amnestēta..Paņēmu cik pašam apēst, pārējie peld tālāk!Vieta virs Kuldīgas!
Un jā, cienu tādus cilvēkus, kuriem nav grūti padalīties ar vietām un copi!Šodien uz tādu biju un pārliecinājos!
Nevis tādi kas - nu tur, kkur, augšā, daudz vietas utt!
kasix3331, 12.februāris 2013, 17:16
Nav nemaz jābrauc pie Lemberga, tepat ir labas zivis ja zin kur un uz ko!Un mājas dzimtā puse paliek dzimtā puse!
urmaas,smaidot!:)
Smaidot brauc tik šurp!
Kopš decembra pirmajiem lediem, neesmu cierājis pa dzimtajiem krajiem...vislaik tik Lemberģija un Lemb...jāpaņem bikiņ cits kurss!
Cits jautājiens vai tiešām būs ar ko rīt platīties?
Eh,galvenais process un ozons!:)
Nu ja, tur augšā ir daudz vietas!
Vasals Avtt:)
Neplāties,aizbraukšu vēl apurbt.:))