ventenieks!malumakšķerieks.
...nu malacīts ,ka ieliki točku...
...braukšu es ar...;D.D.D.
13,14,16sept. 14 breksi 17kg, karpas 14gb 89kg lielakas 9,6-9,2-8,9 un.tt venta pasilciema laivu bedre sodien 0 copes.
svedien venta paspininghoju kadas 2h 2 zirgzobi un zemmeers tas ari viss vairak pat cope nebija
Gan būss ok ROBCHIS !Ventā arī pakaļā ar tiem murdiem.
Kaža es vakar džigoju Daugavaa -1mo reizi.Tas ir pipecss ............ taa nav upe taa ir Amazone, taa nav straume tas ir pasaules gals, tie nav attālumi tā ir mūžība,un pats galvenias -- tas nav asars tas ir zirgzobs.
Kroche laimīgs tas kas V-pilii dziivo.
Šodien Ventā pie Lečiem , no 10:00 līdz 16:00 trīs zemmēri.Un tie paši ar lielu mānīšanu pa zālēm.Nu neko gaidām kad lielajām parādīsies apetīte.
zogs !tas pi..is ķēra ar 4 kātiem uz katra kāta 4-6 āķī .p.s. es un mēs karpnieki aŗī ķeram uz 4 kātiem bet man ir 2 gada kartes.
kazimirs, 17.septembris 2012, 21:24
sookrat .5.balti āķī 30.gr svina un kapā.
kazimirs, 13.septembris 2012, 09:23
ko cpman kredīts nav?uzpīkstini tiesīgais atzvanīšu
2kāti man 2 kāti mīļumiņam .ja gribat paskaitīt manus kātus !t.l .29477655.LMT
2 makšķerēšanas karšu iegāde nedod tiesības makšķerēt ar 4 kātiem.
V-koks .bijušais ventspils koks tagadējais Dianas sveces ,Izoterms,a.s .Diana.
Ku tas V-koks i,es ar grib to lass?
Akcija RIMI lasis 2.99ls pie V-koka pa 2ls
Ventā visspār vajag nolaist līmeni un iestādīt rapsi.Ķipa lašiem būt !tas pats ir ar tiem nēģu murdiem .
Es jau neklusēju mani vienkāši dzīvojam mēs Latvijā
zogs !tas pi..is ķēra ar 4 kātiem uz katra kāta 4-6 āķī .p.s. es un mēs karpnieki aŗī ķeram uz 4 kātiem bet man ir 2 gada kartes.
burtniekos asarus so rudeni var negaidit, pie venspils kokam stav lasu tikli un murdi!!!