Sulla [26.01.18]: Skatos nobloķēts iepriekšējais profils, ātri gan noķēra vēl 2 brīdinājumus ? Nu nekas nu būsim visi toleranti līdz riebumam :) Aigar, brauc uz plato galu, Gaujā un Salacā viss notiek, arī neskaitāmās mazākās upēs.
No Ventspils perties uz Salacu? Paldies, es labāk paciešos un patroļļoju peipusniekus. :))
Kriskinj, asaris esot bijis tiiri ok, bet ledus biistams. Pazinja riit vairs neieshot - bail! Es meegjinaashu..
Kriskinj, asaris esot bijis tiiri ok, bet ledus biistams. Pazinja riit vairs neieshot - bail! Es meegjinaashu..
Skatos nobloķēts iepriekšējais profils, ātri gan noķēra vēl 2 brīdinājumus ? Nu nekas nu būsim visi toleranti līdz riebumam :) Aigar, brauc uz plato galu, Gaujā un Salacā viss notiek, arī neskaitāmās mazākās upēs.
aigaigar,kapēc vārdu nomainiji?
kazimirs [26.01.18]: Pats cerēju uz atvērtiem ūdeņiem pie Zlēku tilta.
Vajadzētu jau pēc pāris dienām būt vaļā, bet līmenis pagaidām tikai ceļas. Izskatās, ka nākamnedēļ beigās, ātrāk raibos netiksim dzenāt.
Pats cerēju uz atvērtiem ūdeņiem pie Zlēku tilta.
Pie dzelzceļa tilta +.-.50.cilvēki sēž, stāv, makšķerē!
Vai ta keras ka nav laika
Var varbut kadu foto ielikt
Krishss [26.01.18]: ?
Nu netraucee tachu. Visi velk.
Vokoraa, vokoraa
Kas ar ledu ventspili ir vel verts aizbraukt stinti patrenkat
Leisi vel sez ar savam teltim . Kads varbut var kadu bildi ielikt ka tur izskatas
Tad varbūt nogalē būs jau iespējams stinti makšķerēt no krasta.
No rīta ok bija. Vakarā nost ejot neomulīgi čaugana virskārta un porains jau paliek. Ļoti nevienmērīgs biezums arī. Tas pie Tārgales. Gan jau pa nakti vējš un ūdens uz ledus gan arī spēcīgā straume no apakšas izdarīs savu. Pēc šodienas rīt toč nebrauktu!
Krishss [25.01.18]: Kads ir ledus biezums vai stavoklis ventinos ir vel rit braukt
Riskanti jau ir,ledus paliek neomuliigs