šodien pabūts ezerā, bet pamakšķerēt tā īsti nevarēja, viļņi pa lielu. Kopumā 3 līdakas, viena tika atlaista atpakaļ, divas laivā.
visi sarakstījuši tik daudz atskaites, tā pat kā es un tu.
p.s.
sen gan ezerā nav būts
Kas tad nu 3 dienas neviens nav bijis ezerā???
kā Burtniekā ir 6-7m/s vējā?
kkas, 20.decembris 2013, 12:57
Vis atkarīgs kādā kuģī sēdi....Es ar savu varu velcēt
kā Burtniekā ir 6-7m/s vējā?
Tas labi. Ja nebūs pa svētkiem baigie pūtieni, jāpamēģina pamētāt vai uz dzīvo aizšaut:-)
No ledus nav ne smakas palicis :)
Jenots
Kas ar ledu notiek...līči un malas arī ir vaļā?
Eh biju šodien ezerā,tur ar klusums.Pa visu dienu viena zemmēra līdaciņa un 2vas vārgas copites,ja vispār tās bija copes :) Moška kadam plaudim pa muguru iedevu :)
Čomam labāk 2vas mērinieces ap 1,2kg.Nu jaskatas,varbūt rīt ar jaaizbrauc un jāpārliecinās,ka tiešām neņem :)
Veči sorry es nepareizo inventāru paņēmu līdz.:)
Burtnieks labs vaaks virsuu,izvizinaaju laivu turp atpakal pa dirssanu.:)
Ja iepūtīs kā rāda tad salauzīs gan....
jenots13
Vējgurietis rīt gan rāda vēju 4 metrus,varbūt kad salauž ledu?
Arsiks
Protams,ka rit nekas nemainīsies,būs tikai vēl sliktāk :)
Par sīkzivīm runājot- vai mazākos ezeros šo problēmu nevarētu risināt ar pastiprinātu plēsoņu pavairošanu? Par to gan makšķerniekiem būtu prieks gan lētāks un vienkāršāks process...
CakssNoriss, 14.decembris 2013, 10:05
Makšķernieku prieks ir mazsvarīgs.Galvenais ir ieinteresēto personu prieks.Un protams,kāda kapeiciņa platākam smaidam.
Skarbi.Izskatās ka rīt nekas daudz nemainīsies.
Astoņos atlika noskatīties, kā viss ezers pārvelkas ar ledu, vēl ekskursija aiz ledlauža līdz vidum un atpakaļ, voblerus varēja tikai pa ledu slidināt..

Velcējamu ūdeni neatradām , pāris pļaņčkās trīsreiz iemetām un braucām mājā.
Tiko no ezera :) Jau otro reizi pa velti,viss vienā ledū.Laiks skaists -5grādi.Velce izpalika.