atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

jeeska 19.02.13
Jenots
Pareizi...mums vairāk paliks. Nebrauciet uz Burču, tur zivju nav, visas zvejnieki izkāsuši:-)
jenots13 19.02.13
Vot,vot viss ir izkāsts un galīgā pakaļā,tapēc vairāk nebrauciet :) Jo Jūs vairāk nebrauksiet,jo tās zivis ātrāk atjaunosies :) ;)
snipiens 19.02.13
Pluume!Tie ir sportisti-trollingotāji,kuri dabai dara tikai labu...!!!:)))P.s.nekā personīga!
Pluume 19.02.13
Vai ari tās 200 laivais kas vasarā tur nēsājas turpu šurpu katru dienu :D
eridians 19.02.13
Biju es arī uz leda pie Vecates reģiona. Neks lomā nenonāca, ne līdakas, ne zandarti, lai kā vilināju = izskatās, ka ezeru izkāsuši zvejnieki...
jenots13 19.02.13
Sodien man jau 4 reize pēc kārtas bez copes :) tas par zandartiem.Iešana joprojām pakaļa pamatīgā.Šodien bijām 3tā un nevienam pat cope nebija.Viens blakus 2 zemērus dabūja.Tada nu ir tā cope :)
edijsk 19.02.13
Pirmdien šļura bija nedaudz uzsalusi un staigāšana bija daudz maz ciešama. Cope arī man nekāda. 5 stundas uz ledus pat ne piesitiena (tas uz zandartiem).
graivis 19.02.13
Svētdien visu dienu nocīnījos pa to trako ledu un šļuru, ne cope.
Baltais62 14.02.13
Man vakar 50cm zanders trāpījās,bet tā arī bija vienīgā cope.
parupe 13.02.13
Jā šodien Burcis klus,vismaz man.
Mēģināju uz visu ko ķert,pat ne copes nebija.
jenots13 13.02.13
Šodien Burtnieks klusēja,ne copes uz zandartu.Jau 3reizi pēc kārtas ne cope :) Normāli.Iešana ar tada ka labāk nevar vēlēties :D Pusstunda 1,5km :)
orests 13.02.13
marix1...ir zandarti arI Bauņu pusē,tiki jātrāpa uz galvas!
abloms 13.02.13
Pasties kur veči vairāk mitinājušies,tad arī izdari secinājumu.
abloms 13.02.13
Borē un meklē,tad arī uzzināsi kur šie mitinās.
marix1 13.02.13
Kur ir laākās zandartu vietas Burtniekā, jebšu kur viņu visreālāk meklēt? Kā ar Bauņu pusi?
snipiens 11.02.13
Vakar pabiju Burtniekā!Nobridos pa ,,žļurgu"mēms!:)Pie manis iebarotajiem āliņģiem raudas un breksēni tā arī neatpeldēja!:(Šodien tajos droši kāds velk atspēries!!!:)Uz trijiem salasījām pāris saujas raudeles un plicēnu,čomam divi ,,pus,pusbrekši"un 150gr.okunēns.Paraustīju bļitku,bet nekas neuzsēdās!:(Mana Dārgā pacīnījās ar ko...ko uz 0,14mm.tā arī neizdabūja uz ledus!:(Ar pīrsingu peld tālāk!Tā kā, ja kāds noķer zuvi ar ,,svarovski-diskobumbu"lūpā lūdzu atgriest...kā russaki dzied:,,lučšiji druzjā u ģevuški,eto briļianti!":)))Cerams ka uzsals,jo savādāk tā žļurga,kas uz ledus dara sūda lietas ar ledu,tāds ātri beidzas!:(Visiem veiksmi!!!:)))
dreambream 09.02.13
šodien viena smuka cope un viens smuks 1,8kg zandartins, cope, atputa forši.
Jungs 09.02.13
Pa ezera vidu var gandrīz visur, zandarti trāpās, pe tam diezgan normāli, vienīgi nav sanācis trāpīt uz bariem, bet visumā esmu apmierināts. Tuvākajās dienās taisos atkal braukt, nu ļoti man iet pie sirds mazsālītais zandarts, nekādu lasi nevajag!
parupe 09.02.13
Sveiki...
Jautājums,kur iesakat labāk Burtniekā copēt???
Jungs 07.02.13
Nu šodien diemžēl kontroles nebija! Man gan šodien pret visiem dabas likumiem ap 12:30 gadījās viens zandarts uz 1,7 kg un līdzīgs norāvās. Un 1,6 kg zandarts uz vakara copi bija arī uz ledus!!! Mēs bijām vairāki, un cope, atkārtošos, pret visiem dabas likumiem, bija no 11:00 līdz 14:00, lai kā arī savādi nebūtu!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs