Jācer ka Urmāss arī no 'otsosoviča' kaifu noķers...:)
Gan jau vakarā palielīsies.
Rītā žoriks pa Baltezeru pastaigāsies. :)
urmaas, 17.februāris 2018, 23:10
Nu tad lai Tas žoržiks tāds palielāks būtu!)))
urmaas [17.02.18]: Rītā žoriks pa Baltezeru pastaigāsies. :)
Jānovēl lai žoriks pie Tevis piestāj. Mums šodien aizjoza garām
Tam Žorikam uzvārds Otsosovič...
Rītā žoriks pa Baltezeru pastaigāsies. :)
Tonis [17.02.18]: Neaizmirsti pašvilpt,kad?
Daudzi gaida kad švilpšu:)
Neaizmirsti pašvilpt,kad?
Tonis [17.02.18]: :) LIELIE briest žoram...:)
Žors būs!
:) LIELIE briest žoram...:)
fish1 [17.02.18]: Ok,peace!
Peace:) ne asakas!
fish1 [17.02.18]: Tad Tev jāraksta sludinājumu sadaļā,ja kas :-)
Jau ir ja kas:) tikai pateicu ja gadījumā sludinājumu sadaļu nelasi. Ja jau jauc sadaļu Baltezers ar Ķīšezers:)
Tad Tev jāraksta sludinājumu sadaļā,ja kas :-)
fish1 [17.02.18]: Man nav moča,tādēļ es apstaigāju Ķīša perspektīvās vietas.Sīkie ķērās negribīgi,lielie cepamie neķērās nemaz.Kopā ar švāģeri pannai savilkām.Švaki. :-)
Tikai Tev jāraksta sadaļā Ķīšezers. Moci pārdodu ja kas:)
Man nav moča,tādēļ es apstaigāju Ķīša perspektīvās vietas.Sīkie ķērās negribīgi,lielie cepamie neķērās nemaz.Kopā ar švāģeri pannai savilkām.Švaki. :-)
Šodien L-Baltezeraa ņēmām močus un apbraukājām perspektīvās vietas( to ir gana daudz). Asarim apetīte ne seviški.Sīkie ķērās daudz(100-120g), lielais kluseeja. Bonusaa tikai 2gb. pa 250g. Viens pīrsings. Švaki
Biju 13 februārī, lielajā. No 11-17 cope ļoti švaka. Pa visu dienu 5 ašuki svarā no 150-300g. Līdacēns vēl nokoda mīļo murmuli. Tālumā 3 veči sēdēja uz raudām, nezinu kā gāja.
Auto var likt uz Kraujas ielas.
Es parasti lieku bukultu galaa.. biju nesen ar čomu.. sen nebija tada necope. Ledus labs
Kā ar Lielo Baltezeru?? Kur labak var atstāt auto? Kā ar līdakām?
Kāds ledus Mazo un Lielo baltezeru? vēl var kāpt uz ledus?
Trapers, 3.februāris 2018, 19:00
Mazajā jau nu vispār nekādu problēmu, var kaut ar čībiņām.. šodien ašuks ņēma tīri labi, tik biežāk varēja cimdu asari pieteikties..