Punktiņš par aizsardzību būtu godīgi, bet tomēr uzvarēja stiprākais. Ždjomsss.....
Pļac, nu punktu mēs bijām pelnījuši, kaut vai to divu štangu dēļ... Edža pārsteidza, supermalacis! Lauri, es tikai ceru, ka tu tur pie borta necenties izprasīt noraidījumu... Un vēl, man tāda sajūta, ka vājākais posms mūsu izlasē ir galvenais treneris.
Njā!Tiešām smagi.Sakumā neteicu neko,laikam sen nebiju tā nošokējies!Bet vispār čaļi cīnijās godam.Neko teikt.Sākumā skeptiski uz Masaļski skatijos,BET visu cieņu!Nostāvēja godam!Domāju,ka Gudļevskim mazas cerības pēc šāda izgājiena.Mūsējie malači!Ceru,ka pēc šī mazā nokdauna čaļi nesabruks!Gan Ozo saliks visu pa plauktiņiem. :)
20 jurīši pa dirsu totalizātorā:( 1pret 8 bija
Par šo spēli saku tā-protams,cerība mira pēdējā,bet brīnumi nenotika,uzvarēja stiprākie visos rādītājos.Masaļskis SUUPPER!
Man bija tieši tādi paši vārdi.....bļeģ, pūlksteņmeistari.
Nekas nākamajā spēlē pirmo reiz čehus pie disas paņemsim.
Jankas Sprukta gols - neatstrādāja atpakaļ, lai gan varēja - speciāli skatījos atkārtojumā. Kā viņš pats diez jūtas.
Cepuri nost mūsu hokejistu priekšā. Ar tādu komandu var lepoties.
Sajūtas precīzi tādas pašas,kā vakar,kad pēc vismaz 15 minūšu cīņās pamatīga lašu mamma tomēr nomontējās no āķa...Bļaģ-diemžēl tas ir pirmais vārds,ko māku pateikt tādos momentos,un sieva vienmēŗ lamājas,ka sīkais taču dzirdot....
vēl arī pujacs gūst vārtus, praktiski bez šveices palīdzības, super.
Visu ciennu Nolanam, bet ja vairaakums bez ozo, tad kautko vinnsh nrsaprot.
Njā, pirmais periods pašvaks, nekādas saspēles pretinieku zonā. Masalskis glābj, labi ka tā. Jāpieliek kārtīgi čaļiem. Atmosfēra hallē kā pasaules čempionāta B grupas spēlē:)
tad ir aizliegts komentēt faktu, ka spēli nerāda TV? kāda fā... sū... pē... utt... visas šis olimpiskās studijas???? kauns, sen neesat sisti, zēni.
Nju ko pirmā medaļa ir , paldies brāļiem Šiciem, redzēs ko hokeja bāleliņi mums šodien rādīs.
Pašlaik varam apslacīt brāļu Šicu bronzu! CHPOKSH...
:))
Ehhh, vēl stundiņa, bet sirds jau klapē...
.... gribēju atgādināt CL adminam, ka cenzūra ir aizliegta - attiecībā uz šivakara spēles komentāriem - īpaši:)))
šogad ir atkal daudz runas,bet cerams būs arī darbi!
kā derētu rīt ieveidot Šveici sierā
jurists, 11.februāris 2014, 14:10
Pagājušā gada PČ sudraba medaļu ieguvēji...