kads rezultats un kurs periods
nesatraucieties par krieviem,diez vai viņi paši grib ka olimpiādē Sočos izlasi vadītu Znaroks un Vitoliņš:(((
Es esmu skatījies amīšu spēles cik rādītas pa TV,un izskatās viņi pārliecinoši!Negribēs ASV 1/4 finālā spēlēt ar RUS!Es lieku pārliecinoši,ka ASV vinnēs!
Jācer, ka viņiem nebūs kauns zaudēt USA!
es ar aizdomajos ka laikam pirmo reizi fanosu par Krieviju.taja neiespejama misija ir vel slovakiem jazaude amisiem.
Neiespējamā misija: krievi uzvar Austriju, franči uzvar Vāciju, Latvija vinnē somus!
Nu, kā?
Šovakar notiks kas vēsturiski unikāls-es fanošu par Krieviju:)))
Kas tad nu?Mūsējie Frančiem netaisās zaudēt? :))
urmaas, 13.maijs 2013, 17:51
Ko tu domāji,ja Franči uzvarēja Krievus.Ka mēs Frančiem zaudēsim?
silpeiv, 13.maijs 2013, 18:31
Neliegšos.Neliela aizdoma bija gan.:)
Jāaaaaa, neticamais ir noticis, Latvija uzvarēja tik spēcīgu komandu, kura uzvarēja vareno Krieviju. Latvija šai komandai bija zaudējusi pēdējās 4 spēles pēc kārtas, tagad uzvara - varens sasniegums. Nākamgad atkal varēsim spēlēt par palikšanu, super, tas ir jānosvin.
sragiagiaA, 13.maijs 2013, 18:30
Nākamgad čempionāts pēc olimpiādes,tā kā pretinieku sastāviem vajadzētu būt krietni vājākiem,jo kairinātājs nodzīts.
Jāaaaaa, neticamais ir noticis, Latvija uzvarēja tik spēcīgu komandu, kura uzvarēja vareno Krieviju. Latvija šai komandai bija zaudējusi pēdējās 4 spēles pēc kārtas, tagad uzvara - varens sasniegums. Nākamgad atkal varēsim spēlēt par palikšanu, super, tas ir jānosvin.
sragiagiaA, 13.maijs 2013, 18:30
alkohols kaitē tavam prātam :)
urmaas, 13.maijs 2013, 17:51
Ko tu domāji,ja Franči uzvarēja Krievus.Ka mēs Frančiem zaudēsim?
Šodien visi hokeja dievi ir palīdzējuši tikt pie punktiem! Cerams, ka krievi vakarā nospēlēs labi.
Lauris noliek visu savās vietās....3:1!Vēl tikai jāpaņem somi,un frančiem vācieši! Tad jau ies cīņa pa medaļām!!!
1:0 jau ir labi! Bet baigo brīvību pie saviem vārtiem dod frančiem.Sprukts kā sapīts,pat viens pret vienu iziet-viņš jau nezin ko tādā reizē darīt!Cerēsim ka to haotisko darbību vismaz pie saviem vārtiem izdosies sakārtot!
aakkis, 13.maijs 2013, 16:51
var redzēt cik sapīts :):)
1:0 jau ir labi! Bet baigo brīvību pie saviem vārtiem dod frančiem.Sprukts kā sapīts,pat viens pret vienu iziet-viņš jau nezin ko tādā reizē darīt!Cerēsim ka to haotisko darbību vismaz pie saviem vārtiem izdosies sakārtot!
Drīz sāksies!!!!
Nopietnas izmaiņas veiktas uzbrucēju trijniekos. Kā pēc rīta treniņa pastāstīja Teds Nolans, tad ierasts paliks vien pirmais uzbrucēju trijnieks, kurā ierasti spēlēs Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts un Mārtiņš Cipulis. Sastāvā pēc viena mača izlaišanas atgriezīsies Zemgus Girgensons, kurš spēlēs kopā ar Ronaldu Ķēniņu un Miku Indraši. Trešā un ceturtā maiņa izskatīsies sekojoši: Gints Meija - Andris Džeriņš – Roberts Jekimovs, Juris Štāls - Armands Bērziņš – Vitālijs Pavlovs. Spēlei tiks pieteikti arī Koba Jass un Agris Saviels.
tā vēsta;
http://sportacentrs.com/hokejs/pc_2013/13052013-nolans_veicis_izmainas_uzbruceju_trijniek