atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

Jāaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaāāāā! :)
zivotaajs 05.05.13
Pirma 1/3 dalja PC kas nav zaudeeta!!! arii tas jau ir ieguvums
zivotaajs 05.05.13
Pirmaas 20 min itka liidziigi nu ok 53/47 par labu USA . bet pagaidaam nu itkaa tiiri neko ..tpu tpu tpu.!!!!
aakkis 05.05.13
Ja nav metienu pa vārtiem,tad ar mūsējo momentu realizāciju to izdarīt būs ļoti grūti!Pat pirmajā vairākumā metienu pa vārtiem nebija1
raihs 05.05.13
es toties priecājos, ka neesam čehi (švaki izskatījās pret zviedru, necentīgi).

nu vismaz pirmā trešdaļa paiet ar mūsu pārsvaru... (protams, vispirms jāgūst vārti)

Akmens_Viesis, 5.maijs 2013, 20:44

Par čehiem gan nevajadzētu kaunēties:) Viņi nekad nav spēlējuši savādāk-no sākuma tik tizli spēlē,ka knapi tiek ārā no apakšgrupas...bet beigās vienmēr tiek pie medaļām. Pagājušais gads bija tradicionāls piemērs
es toties priecājos, ka neesam čehi (švaki izskatījās pret zviedru, necentīgi).

nu vismaz pirmā trešdaļa paiet ar mūsu pārsvaru... (protams, vispirms jāgūst vārti)
Lettu hokejs beidzās ar pēdējo "Krievu laika" hokeja komandas sasaukumu!? Labāk parādīt labus sasniegumus zemākā līgā, nevis divdesmit gadu vilkt pa d-rsu augstākajā līgā!?
Pats hoķi neskatos gadus 20, nav jēgas nervus bojāt, labs piemērs ir KHL, kur Letti sūkā ledu, pasaulē Lettu hokejs sen ir nulle!?
Iespējami, labāk ir būt pirmajiem zemākā līgā, nevis, gadus 20 pēdējiem augstākajā, un sūkāt ledu!?
KHL, kas šodien ir labākā hokeja skola, vadoņi arī labie, Kalvītis iepriekš p-dirsa valsti, bet Lipmanis padirš Latvijas metalurģiju!?
raihs 05.05.13
urmaas-Es smēķēšanu arī n-tos gadus centos atmest:) Bet atmetu:)
urmaas 05.05.13
Visi kā glābiņu gaida Girgensonu-viduvēju AHL līmeņa spēlētāju:) Ar tādām pašām sekmēm varam cerēt uz AkBarsa rezervistu vai CSKA 4.maiņas spēlētāju....Ar tādām pašām sekmēm varam uzvilkt veiksmīgās apenes vai pirms spēles ielikt kabatā kādu īpaši medīgu voblerīti,kuru uzliekam tikai vietās,kur 100% nevarēs to noraut... Jau pāris gadus gribu atmest hoķa skatīšanos gluži kā tādu kaitīgu ieradumu,bet tik ļoti patīk tā spēle,ka līdz galam vēl nesanāk-galu galā no 5 gadu vecuma skatos. Vēl krievu laikos pusi dienas stāvēju rindās pēc biļetēm pie Sporta pils. Bet vēl pāris zāģi izlasē,vēl pāris pārdoti spēlētāji RD,un tad jau toč sanāks:) Fanot par šito līmeni man kaut kā "nekaķit"

raihs, 5.maijs 2013, 19:53

Tu vēl tik taisies?Es jau vairs neskatos.Ja nu vienīgi uzslēdzās un citu nav ko skatīties! :))
sragiagiaA 05.05.13
Uz Šveices-Kanādas spēli bija identisks koefs kā uz LV-USA, tā ka viss ir iespējams :))
sragiagiaA 05.05.13
Neaizmirstam, ka Zemgus pirms dažām stundām izkāpa no lidmašīnas, lidošana pāri pus zemeslodei diezvai ir baigā atpūta. Labāks kā Bērziņš jau būs, bet brīnumus gaidīt nevajag.
Toties Šveice bullīšos uzvarēja Kanādu, novēlu viņiem medaļas! :))
raihs 05.05.13
Visi kā glābiņu gaida Girgensonu-viduvēju AHL līmeņa spēlētāju:) Ar tādām pašām sekmēm varam cerēt uz AkBarsa rezervistu vai CSKA 4.maiņas spēlētāju....Ar tādām pašām sekmēm varam uzvilkt veiksmīgās apenes vai pirms spēles ielikt kabatā kādu īpaši medīgu voblerīti,kuru uzliekam tikai vietās,kur 100% nevarēs to noraut...
Jau pāris gadus gribu atmest hoķa skatīšanos gluži kā tādu kaitīgu ieradumu,bet tik ļoti patīk tā spēle,ka līdz galam vēl nesanāk-galu galā no 5 gadu vecuma skatos. Vēl krievu laikos pusi dienas stāvēju rindās pēc biļetēm pie Sporta pils. Bet vēl pāris zāģi izlasē,vēl pāris pārdoti spēlētāji RD,un tad jau toč sanāks:) Fanot par šito līmeni man kaut kā "nekaķit"
udo733 05.05.13
Nu ja Girgensons kādus 5 iemetīs tad ir cerība šovakar.
seregins 05.05.13
1-8 :D
sragiagiaA 05.05.13
1. Girgensons šovakar spēlēs.
2. Šveice pirmajā spēlē pazemoja mājiniekus un tūlīt arī dabūs vismaz punktu pret Kanādu, vēl tik jāuzvar čehi un viena no pirmajām vietām grupā būs rokā.
ginca71 05.05.13
Karsums pāriet uz Maskavas Dinamo!
http://www.youtube.com/watch?v=C9eipV8MNEA
aakkis 05.05.13
Vācieši kad bija 2:1, pat iemeta otros vārtus,bet neieskaitīja.Tad Kovaļčuks iemeta savus trešos spēlē,un beigās vēl tukšos trāpīja=4:1!! Vācieši šogad ir spēcīgi,spēle bija viņu rokās,bet Varlamovs ir ļoti stabils vārtos!
aakkis 05.05.13
Pagaidām pē diviem periodiem Krievija -Vācija 2:0(0:0;2:0;..?). Krievija 25 minūtēs tikai 5reizes meta pa vārtiem(2:0).Vācieši uzbrūk daudz,spēlē vairākumā,met ..-bet iemest pagaidām nevar.Krievi pilnībā atdod spēles grožus,spēlē aizsardzībā!
udo733 05.05.13
Aha, un šodien vēl 8 neveiksmīgas epizodes...!
pareiz, sandx! mums vakar tikai 7 vārti līdz uzvarai pietrūka :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs