es skatos livetv,tik man ir igaunu valoda.0-0 pec pirma
Kur netā var redzēt spēli? livetv.ru nav:(
Ja kas, internetā- livetv.ru
tv net vispār uzrakstījuši, ka 16.00...
spele ir 18 .tatad bus jamekle kaut kur interneta.
ziemā mums ar atbrīvotājiem ir 2h laika starpība, kad pārgriezīs pulksteņus, būs h
Mobilā telefona aplikācija ''Dinamo'' ziņo-spēle sāksies 18.00 pēc LV laika un rādīs ViasatSport Baltic! Savukārt rīt, ja būs spēle 18.00 un TV6!
LNT Lizbovskis teica, ka sešos.
Vispār jau 20;00 PĒC KRIEVU LAIKA,TĀTAD 19:00 PĒC MŪSU
viasat sport rādīs plkst.18.00
radis,neradis,radis,neradis.....izpetiju visas pieejamas tv6 programmas nekur hoki neatradu.
Neticu ka Minskā viņi rādīs brīnumus!Kaut kā neatceros Minskas D pārliecinošas uzvaras arī pret citām komandām.Ja mūsējie turpinās spēlēt ātri/agresīvi,tad nav viņiem variantu.Un galvenais lai aizsargi laicīgi ievada uzbrukumus!!!Bija jau atkal vecais niķis ,..otrā perioda otrā pusē,kad nedod piespēles,un paši galvu izslējuši lien pāri centram.Pazūd visa saspēle ,ātrums untt. Bukarts zibeņo,Upītis ar neatpaliek,vēl tikai vajadzētu noklonēt Gintu M.,tad jau sanāktu labi.Gan jau vienu uzvaru paņems Minskā!
sliktākajā scenārijā bullīši :)
ko tad visparbrauc uz RIGU ja negrib spelet?vai Spartaku 3-0 apspeleja sada pat veida?tad laiziet laukuma jaunos ,vai farmklubu.un ka vispar var spelet ar puspeku,kaut kadai pascienai ar jabut.nu redzes ko vini daris majas pie pilnam tribinem.
minskas dinamo spēlētāji atkal negrib spēlēt :)
trennera galva ripos.
nu redzēs kā ies šodien. ja daudz maz līdzīgi kā vakar, tad minskas treneris beigas nesagaidīs tā pat kā šuplers :)
man pie kajas kadas problemas bij tiem naturalizetajiem bulbasiem.ka speleja musejie man patika.tagad gruti saprast ,vai mes tagad spelejam labak ka regularaja sezona,vai tie pretinieki vaji.sodien jauna spele un ticiet man ta nebus tik viegla.
vai tur nav kāds pārpratums?
... kkāds totalizator hokejs.