Pag,nu tad tv6 rādīs šovakar jefiņu pusfinālu?
raihs, 6.marts 2013, 18:43
Vakar reklāmā pieteica kad rādīs.
Pag,nu tad tv6 rādīs šovakar jefiņu pusfinālu?
jaatzist ka nemot visu seriju mes tomer bijam labaki par Donbass,ta ka uzvara ir pelnita.par aizsargiem,gribetu Poreju vairak redzet,varbut Saliju vajag pameginat.ka ir Minskai ar sastavu?vai pec netiksasnas play off batjka nav tur visus ar sudainu lapstu izdzenajis?sezona ir pagarinata un man par to prieks,tik atkal jautajums vai to prieku nesabojas VIASAT.
Kuri tad no vecajiem uzbrucējiem vēl vispār ir rezervē?Un es neredzu,ka Džonsons būtu labāks pa Bukartu....To ka pašpārliecinātie aizsargi pa savu vietu komandā Galviņš,J/K Rēdlihi taisa kļūdu pēc kļūdas ar nav saprotami.Tos ar vajadzētu pasēdināt malā!Malači-ka ir vismaz kas sodus var iemest!Ar šo jauno azartu,...-vēl buļbaši dabūs trūkties!!
Vislielakis kuriozs jau ir taa nadenjkas kausa padariishana...
bet noteikumos ,spelee 4 speles, lidz 3 uzvaretam spelem vai ja ir 2:2 spelees - tad ir bullishi... viss skaidri noformulets . priekssaciikstees vareja buut neizshkjirts. tas ka puikas sitas un lauj spelet jaunajiem - tas ir tikai pluss...
Protams,ka tas bik sviests,bet no otras puses-ne īpaši nopietnajam jefiņu kausam absolūti saprotami,ka krievi izlēmuši ar noteikumiem bišķi paampelēties
Ahahahahahaha, amatieru līga spridzina :DDDDD
Kas būtu, ja pamatlaikā būtu 2-2? :DDDD
OT par spēles uzvarētāju un bullīši par sērijas uzvarētāju... uz to ir spējīgi tikai krievi :DDDDD
sragiagiaA, 3.marts 2013, 19:19
Es ar par to iedomājos :D:D
Jugra jau ar automobilistu tā arī pabeidza sēriju
sileniex2, 3.marts 2013, 19:40
OT par spēles uzvarētāju un bullīši par sērijas uzvarētāju... uz to ir spējīgi tikai krievi :DDDDD
sragiagiaA, 3.marts 2013, 19:19
Es ar par to iedomājos :D:D
nu jau vairs ne par ko nevar būt drošs.
Nākamie Minskas Dinamo,domāju ar to viss beigsies
silpeiv, 3.marts 2013, 19:21
Vismaz uz Habarovsku nebūs jābrauc:))
Nākamie Minskas Dinamo,domāju ar to viss beigsies
jācer, ka tā pat kā vakar uz izturību un neatlaidību noķers un vēl varbūt apdzīs :)
Rezultâts pagaidâm ne visai,bet bilde forsha ekrãnã...
cikos?tiesraide vai vakara atkartojums?
bacis, 3.marts 2013, 12:40
17
cikos?tiesraide vai vakara atkartojums?