atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

uldeens 13.10.12
Caur datoru domāju ka vajadzētu atrast kur online skatīties,
Par khl es domāju televīzijas kanālu.
bacis 13.10.12
nemaku es tur ieiet.parbaudes speles meginaju ,nesanaca.laikam tas ir par maksu.karoce nerubiju es datoros.
uldeens 13.10.12
khl kanālā ar tiešraide
bacis 13.10.12
maitas.spele13 ,a atkartojums pa TV6 22.Biju jau pieradis skatities atkartojumus,bet nedomat par to.tipa tiesraide.a sodien kaut pagraba visu dienu sedi.pie datora nedrikst,televizoru skatities nedrikst,pat uz ielas radities nedrikst lai kads nepasaka rezultatu.
silpeiv 12.10.12
Atpakaļ no pasēdēšanas pie Raita. :) Izrādās, ka Ivanānam mājās ir grizlilāča paklājs. Lācis nav miris, viņam vienkārši ir bailes kustēties.
silpeiv 12.10.12
Kad Ivanāns ieiet klubā, tad apsargi dokumentus rāda viņam.
jurists 11.10.12
esmu radis dalīt komandas divos veidos -
1. ja ir iespēja vinnēt - parasti vinnē;
2. ja ir iespēja zaudēt - parasti zaudē;

domāju, ka atšķirība ir vienīgi mikroklimatā un izpildījuma kvalitātē - texnika vienvārdsakot, rīgas dināmo gadījumā gribas teikt nūjas texnika, kas tomēr ir katra spēlētāja atbildība.

un vēl domāju, ka Peka ir dinamo vājākais ķēdes posms šobrīd, lai arī viņš ir pāršķīris jaunu dinamo spēles veida lappusi. nu nav viņš tas vecis, kas var pateikt ko darīt tad, kad jāatrod izeja no bezizejas.
ozo jā, peka nē, pieļauju, ka peka arī bija viens no ozo aiziešanas iemesliem.

tas ko peka dara - spriežot pēc komentiem, ir analīze, kura vairs nevienam nav vajadzīga, - lai konstatētu, ka sūdi ir sūdi nav jābūt xokeja komandas trenerim.
daargais 11.10.12
jā,šei vairāk tākā vecie buki pacēla spēli,ja ne ātrums,tad vismaz reāli pavadījās un piespēles ar baigi jau nu smukās !
jaunie izskatās ir izmetuši tukšas nūjas ,laikam fortūna no jaunajiem ir aizslidojusi dikti tālu !
uz viņu fona vecie buki bija 1,5 metrus augstāk,bet tas labi,kāds gribēs vēl labāk sākt spēlēt !
wimba 11.10.12
Sestdien KHL TV rāda Dinamo - Avangarda spēli tiešraidē no 12.50!
Viasat ar savu Viasat sport baltic un atkārtojumiem 6. kanālā sux!
zivotaajs 10.10.12
manuprāt , lūk , šitādā spēlē , un vispār tagad kad ir relatīvi daudz NHL pieredes dzheku un vaartsargu, kuri ir pieradushi ka met ahuni daudz no visadam pozicijam, teishi arii buutu jaabuut vecajam padomju stila ljoti kombinacionalam hokjim, lai izraustiitu saraustiitu visu aizsardziibu... protams ja nemetisi, vaartus negūsi Ok Nizhivija metienu Riine izvilka, arii Telly bija uzdevumu augstumos , bet pedeja ripa tas jau bgija baudaams vecais padomju stila izspeles elements ... i haljava ka metiesn noraavaas buuutu sanaacis tiktu kaajsargaa. Shitada tipa spelet lu kteishi Nizhivija tehnikai buutu jaabuut par pamatu .. bet ja vairak par 3 piespelem precizam iedot nevar , vaartu prieksha miiciitaja nav ... un kad ir pie vartiem nevar pacelt ripu... nu tatad nevis veixme bet meistariiba... Un cik atceroties iepriekshejos mashi nu izspelee uz vartu stuuri .. protams var mest .. bet to jau arii visi gaida .. arii aizsargi staav... nu taksh atdot atpakalj tad vispar tukshi vaarti buus.. bet tass ir jaaprot!!!! un arii jassaprot
hecs7 10.10.12
ta pati dziesma.nezkapec tiesi pret mums tie vartsargi tik labi spele.reku Severstal nakamaja spele pret Donbasu ielaida 4 ripas.cerams ka izbraukuma labak ies.

bacis, 10.oktobris 2012, 10:34

ne ne jau pret mums viņi (vārtusargi) stāv, ķer labāk ripas, bet mums pietrūkst meistarības un saspēlētības, lai viņu apspēlētu. Cik normālu metienu bija pa vārtiem vakar?, vai kāds mums vispār uzdrošinās ieslidot petakā un nostāties voročikam priekšā, vai lai iebakstītu atlekušo ripu?
p.s. Košečkins arī pagājušogad mums sagādāja raizes.
bacis 10.10.12
ta pati dziesma.nezkapec tiesi pret mums tie vartsargi tik labi spele.reku Severstal nakamaja spele pret Donbasu ielaida 4 ripas.cerams ka izbraukuma labak ies.
raihs 10.10.12
JĀ,TAS GAN-VAKARDIENAS SPĒLE NU NEMAZ NEBIJA VIENMUĻA
milijonas9 10.10.12
Otinj, otrā trešdaļa pie TV bija pat ļoti aizraujoša. ;)
usis 09.10.12
gan jau krievu gāzinieku marketologi ko nebūt izdomās, atbrauks no sapulces paps un pateiks nākamos 3 teikumus:)
otinjsh 09.10.12
Sanāca šodien tai būdā klātienē pabūt. Kaut kā tā vietējā atmosfēra, ja salīdzina ar citiem gadiem, ir stipri pakritusies, laikam tas viss uz kopējā fona:
- Cilvēku daudz
- Carls, skaidrā LV valodā kliedz J.Rēdliham: " Jēča, ko tu dari?", kamēr Rēdlihu sencis grauž kartupeļus. Moš tas ir Kārlis? Nezinu!
- Tā ka man čurāt bij daudz ko, velreiz pārliecinājos, ka vīri - čurātāji - labrāt iespļauj traukā, kamā čurā. Whoo, ne es vienīgais tāds.
- Galviņa spēka paņēmiens 2ajā trešdaļa, un Karsuma ņēmieni caurgriezumā bija varen baudāmi, pat uz vietas.
- Nezinu kā TV, bet spēle bija vienmuļa. Pica, ko ēda blakussēdētājs, likās garšīgāka.
- Līnijtiesneši izstiepa spēli tieši tik garu, lai es neredzētu nobeigumu, jo vilciena kustību grafiku neviens nemāk pastiept.
- nezinu, vai būtu gatavs maksāt par šo izrādi!?

o.
usis 09.10.12
savicka trīs teikumi nostrādāja, malači , saņēmās, bet arī turpmāk nekāda pastaiga nebūs
jurists 09.10.12
labi atstrādāja, - 2punkti arī ir punkti. patika kā minskas dinamo vārtu vecis spēlēja.
kraft 09.10.12
Kaspičam labu špricīti iedeva :)
Pārējiem lūdzu arī tādu pašu..
texas65 09.10.12
Izskatās, ka Ivanāns grib klopi:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs