Spēle laba un momentu daudz, tikai ... rezultāts pa nullēm! ;)
Raihs piekrītu Tev par Dinamo finansēm, bet ir viens jautājums - vai tad mums pašiem nav spēlētāju? Ir un būs! Tikai mūsu vadība viņus negrib noturēt ne pa kādu naudu.
milijonas9
Kā jau minēju,kaušanās var saliedēt,dot cīņassparu,bet kautiņš nu nekādi nevar iemācīt iemest. Cīņas spara trūkumu it kā pašreiz komandai pārmest nevar. Tādēļ arī virzu tās neizdošanās iemeslus uz naudas pusi.
Vēl viena apstrīdama tēze no manas puses-manuprāt,Pekkas stils ir labs,bet labs augstākas meistarības komandai. Mūsu līmenim tomēr labāk derēja(un rezultāti to arī parāda) Jūļa diezgan nebaudāmais aizsardzības-pretuzbrukuma hokeja stils. Bet ,kā jau teicu,tas tikai diskutabls viedoklis
es gan nēesmu hokeja eksperts, bet spēlētājs, taču es tā pa lielam arī nevaru rast atbildi, kāpēc neiet. Vienīgi - momentu nerealizācija. Tiešām, jo skaisti momenti ir visu spēli. BEt, gūst vārtus labi, ja katrā piektajā šādā momentā.
miljonār, saki kā hokeja zinātājs, kas vēl pietrūkst, ivanāns ir, iepriekš teica , nu jā mūsējos mazos grūsta utt, treneru un vadības komanda pieredzējusi, naudu maksā laikā, saku ka nav konkurences, jebkurš līgumu noslēdzis var justies kā kurortā, par to cenu tāpat neko labāku nedabūs
Raih, visu cieņu tev, bet es tiešām, ne vienu vien sezonu esmu junioros nospēlējis un zinu, ka kārtīga klope, vai kāda cita veida savējo aizstāvēšana komandu var uzvilkt vairāk kā uz vienu spēli. Pat uz visu sezonu, jo aizstāvot viens otru visi spēlētāji vairāk saliedējas un uz priekšu dodas tiešām, kā komanda, nevis individuāli spēlētāji. Tu taču justos pacilāts, ja zinātu, ka vienalga kas notiek, tev vienmēr būs, kas palīdz, vai ne? Līdz ar to spēlētāji paši no sevi vairāk atļaujas un bieži vien tas noved pie laba.
ar baigo pūlēšanos jau laiku pa laikam var šoto izspiest arī vidusmēra sportistu komanda, pie nosacijuma ja pretinieks kautkādu iemeslu dēļ to pieļauj, jo Veiksme vairāk ir fozioloģiska rakstura , tobiš organisma smadzeņu un fiziskā ķermeņa saskaņotas reakcijas, kas reti un tātad arī dārgi dabujamas, ne pa velti šis visas figņas krievu laikos tūkstošiem sporta zinātnieku pētija, ne mums to resursu, ne bāzes
milijonas9 ir jau arī Tev daļa taisnības, tikai nez vai kaut kas spēs sapurināt mūsu Rīgas Dinamo. Divās spēlēs pēc kārtas Ivanāns pielietoja efektīvus spēka paņēmienus, tikai netajā laikā un ne tajā vietā Bičevskis un ... Trauma nevis pretiniekam, bet mūsu jaunekļiem. Ceru, ka Ivanāns kādu tā kārtīgi pārmācīs par rupjībām, lai gan esmu "miera" piekritējs - traumas nevienam neko labu nedod.
Es arvien esmu pie pārliecības,ka ir spēlētāju tips,kas gadiem ilgi hroniski nevar/nemāk iemest. Varbūt uzplaksnī kādā spēlē,un atkal pazūd. Tādēļ viņu tirgus cena krītas,viņi iekrīt RD "cenu grupā", un RD viņus pērk. No kautiņa iemest neiemācīsies-kautiņš var palīdzēt sapurināties,kad kamanda spējē jēli,bez asuma. RD to it kā pašreiz pārmest nevar. Var pārmest tikai hronisku "neiemešanu",bet te savukārt vainojama tādas lietas neesamība,kā Meistarība,kura savukārt maksā bargu naudu. Tādu naudu,par kādu krievi tagad maksā par Malkinu,Ovečkinu,utt...Bet mums nav pat tādas naudas ,lai noturētu Ozo,Redrihu,un pat nogurušo Spruktu
Nextalfonso, es domāju, ka vajag lūzuma punktu. Smagu zaudi, pārliecinošu uzvaru, vai tiešām, kādam izplūkties. Un padomā, kas notiks tad, kad kaut pusi no teicamajām izdevībām izmantosim.. :) Jāgaida.
Jā tās ir labas atmiņas! ;) Jautājums ir par šo sezonu - kas noticis ar komandu??? Met, met - nevar iemest pat tukšos vārtos! Jaunieši no ceturtās maiņas cīnās par spēlēšanas tiesībām Dinamo - kārtīgi cīnās! Malači!
saka jau ka uzvaretajus netiesa ,bet.....,nu galigi nekada spele.tikai tresa un ipasi ceturta maina speleja.pirmas divas veidoja kaut ko nesaprotamu.cereju ka tresaja perioda saliks atpakal vecas,jau iespeletas mainas ,bet neka.vairakuma vispar isti nezina ko darit.neesmu hokeja treneris,bet vai spelejot 5-3 vienigais veids ka iemest ir aizsarga skiliens no zilas linijas.nu skatisimies svetdien. man jau liekasar so komandu kaut kas nav isti kartiba.