5.datums bija pret Vitjazz ? Tad jau jaliek Posteris
IVANANS Vs. GILLIS. To speli delj ta dueta jau vien skatities tukstoshiem simti.
5 oktobri redzesim kartibu laukuma :D:D::D
ar Ņīšvīšu vi ir ok līdz brīdim kad pretinieks pienāk klāt un ar masu nopiež viņu nost. nu grūti tik maziņam ir šodienas hoķī,jo aizargi paliek labāki un augumā raženāki.
bet par Telkvistu,viņu jau pēc otrā bija jānoņem,kautkas ar viņu nav kā vajag,paurī laikam visa problēma .
Savukārt uz Ivanānu prieks skatīties,cīnās kā zvērs un mūsējie saņem trīsreiz mazāk spēka pēles no pretinieka,nerunājot par neierasto kārtību pie mūsu vārtiem ! :))
Nevis dēļ futbola,bet dēļ formulas pa viasat nebūs tiešraide.Un vnk Tv 6 nebija citas zvēles kā rādīt tiešraidi!
Salmo, nepūties, pa TV6 rādīs spēli.
Āķi, man arī ņiživijs pēdējajā laikā ne visai, kaut arī ir mans mīļākais spēlētājs, bet pēdējo spēli nokapāja godam. Viņš bija tas, kur aiz vārteim pārtvēra piespēli un iedeva žiru uz petaku, ka dviņš iemeta. Un viņam arī pāris labas epizodes pašam bija. BEt envar nepiekrist, ka šī varētu būt viņa pēdējā sezona. Būtu dumji turēt viņu tikai dēļ bullīšiem.
OOhh paldies Dievam,ka TV6 nenoslinko un speli radis tieshraidee pecpusdienaa. Es jau sabijos.
Nu Es ari esmu NIKNS ibio. Bljin dellj futenes tagad VSB bus jaskatas hokis 20>00. logiski,ka tas ir jau ieraksts. Zajebal.
Telkvistam visvairāk ripu iemet starp kājsargiem.Jau tajā dzelzceļnieku kausā tā vairums salaida vārtos.Jā.....spēli vajadzēja vinnēt,pie tāda spiediena un metienu skaita(20:41),,(25%:4.88%).Skaitļi tomēr izsaka daudz!Un Daugaviņam ar Žirū vajag malā labāku,fiz.spēcīgāku dispečeru!Nevelk Saša,jau iepriekšējā sezonā ar tām traumām nomocījās.Kaut vai Skvarcovu būtu pamēģinājuši,vajag jau arī fiziski izcīnīt tās ripas pie borta!!!
Raitis nevis noraidījās,bet tika noraidīts.Tiesnesis visu redz labāk.Manā skatījumā,izvairoties no spēka paņēmiena viegli iebrauca pretiniekā ar elkoni.
Otrie un ceturtie vārti daļēji ir arī Telkvista vaina. Manuprāt, jučers tik tizlus neielaistu. Protams, pie otrajiem vārtiem visi brēks, ka Ivanānam nevajagdzēja noraidīties, bet paskatieties. Otrā perioda beigās, kad Ivanāns pamācīja vienu no Atlant spēlētājiem. Visa komanda pacēlās un spēle gāja no rokas. Divi vārti tika gūti.
agrak mes sedejam aizsardziba un beigas uzvarejam.tagad vislaik uzbrukam bet beigas zaudejam.pat nezinu ka ir labak.si laikam bij vartsarga zaude.svetdien Jurcers speles.
iepatikās viens sportacentra coments:
Buutu Pekka peec 3.gola aizsuutijis to Telkvistu uz gjeerbtuvi... Kad komanda ir uz viljnja un "vaartsargs"
ielaizh taureniiti, saprotams, ka tas apchuraa komandas dzirksteliiti. Redzams, ka potenciaals komandai ir, bet nevar nekaadi to ripu dabuut vaartos. 3. perioda saakumaa izskatiijaas, ka muuseejie pret kkaadu jaunieshu komandu speelee, bet tas neliidzeeja
Jāāāāāāāāāāāā!!!
2:5 Sāpīgi!
KARROcē uz copi jāabrauc, 1 perioda beigas 0 ; 3 zaudējam.
paldies, bet man laikam parak sudigs nets vai kompis, baigi raustas.
Kads varbut var pateikt adresi kur redzet speli neta, nekur nevaru atrast.