Pieminesim sodien Lokomotiv komandas bojaeju pirms gada.
Pa KHL TV iet pieminas raidijums. Sodien ir Lokomotiv diena.
Otro maiņu vajag Ankipāns -Ivanāns - Ņiživāns....un iztiksim bez tiem AHL stāriem....
Uldish, tas jau pēc ļauna prieka izklausās. Kur tas ir ''vairāk hokeja vakaru pie manis''?
Man laikam vienīgajam patīk, ka hoķi tagad rāda MTG.. Vismaz būs vairāk hokeja vakaru pie manis.. :D
nja, spēle nekāda, nav līdera komandā, kas var ar savu spēli parādīt klasi un arī čaļus sapurināt. Nav saspēles un precīzu piespēļu.
Cerams ka vēl nav komandai optimālā forma, nav no slodzēm atkopušies.
p.s. tomēr izskatas ja būs NHL lokauts, nju kādu špīleri vajadzētu piesaistīt no Z.A.
Nebija galigi baudama spele. Visi tur aizmigushi slidinajas pa ledu. Pats ledus jau ari bija smukaa putraaa...
Ivanans twiteri raksta,,ka esot gerbtuve visiem plecinjus sadevis :)
Man liekas ka Ņizivijs jāsūta pensijā..,divi noraidijumi un vēl krīt kā tāds vārgulis pie katras sadursmes ar pretinieku..! Vispār trešajā periodā DR izskatijās galīgi nekā ,neko pat saasināt nespēja pie pretinieku vārtiem..
Man šķita, ka mūsējie tādi iemiguši, Džeriņš varēja vispār nemest, jo sajūta jau uzsākot slidojumu bija tāda, ka čalim nav vēlme iemest, Žirū priekš AHL labākā špīlera varēja to ripiņu pārcelt pāri.....varbūt maldos, bet saspēle ar klibo, daudz pārmetienu, ripa nekurienē, utt, Pirmo sezonu nenoskatījos mūsējo spēli līdz galam, jo nebija uguntiņas......
it ka atrumi labi bet to iespeju pamaz bij.nebutu godigi ja mes so speli butu vinnejusi,vini bij galvastiesu paraki.skatijoa pa TV6.Sonakt esmu gulejis 5 stundas,a gulet man patik.....
nja k.ka pajeeli bet neko turam ikskus,ganjau bus labi!!!
http://livetv100.com
links kur interneta skatities lai nav jaskrien ka mulkim viasatu slegt klat :)
palika iespaids, ka mūsējie zaudēja taktiski, nezinu = nepatika kā izskatījās laikam
himnu nodziedāja forši, kaut kas ir jāiemet arī pašiem,
šķiet Indrašis - par to piespēli
kurs to pazorno piespeli deva kad izgajam 3ata pret 1?
šausmīgs 3 puslaiks, kā ar bērniem 2-1zaudējām
nez vai, skatie hoķi moš nenāks;)
Vai paasini āķus;)
..gulēi gribas tikai man???