atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

erno 25.08.12
jurists 25.08.12
... varbūt kāds zin, kur varēs skatīties internetā?
bacis 25.08.12
nu vot ari Bartuli esam pakasusi.vai tas Donbasir bagataks par mums.
silpeiv 22.08.12
To jau rādīs,bet khl nerādīs
bacis 22.08.12
vakar basketbola starplaikos LTV 7 reklameja ka ragis.25-29 augusts plkst.19.20.
Modzha 21.08.12
sandx__ 21.08.12
ja neradis tad nafig tas tv6 vispar vajadzigs!!!!!
bacis 20.08.12
programma nav ta dzelscela kausa.vai tiesam pa TV neradis?
salmo-z 20.08.12
Viens labums shajas pirmssezonas speles,ka uz ledus nav taas daudzas reklamas un visi tie MEGAFON utt..
Baudamak tomer.
NHL tada zina prieks skatities.
Par zviedriem nerunajot.tas nav ledus,bet kautkads bernu laukums ar krasainam bumbinjam,bildeem.
jurists 20.08.12
... znaroka dinamo visiem zaudē pirmssezonā jau kuro gadu, tā kā varbūt pat labi, ka nepaņēma to kausu,
dzelzceļa kausā arī būs interesanti - jaunā lokomotīve ar miķeli
bacis 18.08.12
nedabujam tomer gubernatora kausu.sudiga kvalitate bildei,komentetaja nav.gruti spriest par speles kvalitati.
raihs 18.08.12
Ehh-pakāsa Spartakam ar 2:3
spulgits 18.08.12
Jau sākās pa KHL
silpeiv 18.08.12
Nevaru saprast spēli pa khl kanālu rādīs cikos
sandx__ 18.08.12
kalvits normals chalis!!!! vienigi ar ivananu gan laikam sanaca tads taka iegrabiens- es pat jau biju paredzejis ka shis uz traumas sedes- bet nedomaju ka tik aatri :D
silpeiv 18.08.12
Kalvīts tomēr no leģionāriem kaut ko salasījis :D:D
bacis 18.08.12
man liekas ka tas bij otraja gada kad mes vinnejam gandriz visas parbaudes speles un cempionata sakuma bij baigi gara zaudejumu serija.katra komanda gatavojas savadak,bet japiekrit Raiham ka laikam mes tik svaki sogad nebusim.legionari met ieksa un vietejie neatpaliek.varbut nebus viena izteikta lidera,bet busim stipri ka komanda.un vel izkatas ka sogad bus kas iemet bullisus.cik punktus mes pagasgaddel viniem pakasam.
volvo 17.08.12
...no raiha mutes dieva ausī...
...ne šaibas ,ibio...
raihs 17.08.12
Lai arī cik skeptisks es esmu kļuvis,raugoties uz visu to RD darbību(katru gadu zaudēt labākos špīlerus),tomēr iesākums ir neticami labs. Protams,tās tikai pārbaudes spēles,bet tomēr rezultāti modina manī cerības uz konkurētspējīgu komandu arī KHL čempī
salmo-z 17.08.12
kas,ko kadi 5:0 ?? esmu ko palaidis garam ?!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs