vakar basketbola starplaikos LTV 7 reklameja ka ragis.25-29 augusts plkst.19.20.

Viens labums shajas pirmssezonas speles,ka uz ledus nav taas daudzas reklamas un visi tie MEGAFON utt..
Baudamak tomer.
NHL tada zina prieks skatities.
Par zviedriem nerunajot.tas nav ledus,bet kautkads bernu laukums ar krasainam bumbinjam,bildeem.
Baudamak tomer.
NHL tada zina prieks skatities.
Par zviedriem nerunajot.tas nav ledus,bet kautkads bernu laukums ar krasainam bumbinjam,bildeem.

... znaroka dinamo visiem zaudē pirmssezonā jau kuro gadu, tā kā varbūt pat labi, ka nepaņēma to kausu,
dzelzceļa kausā arī būs interesanti - jaunā lokomotīve ar miķeli
dzelzceļa kausā arī būs interesanti - jaunā lokomotīve ar miķeli

nedabujam tomer gubernatora kausu.sudiga kvalitate bildei,komentetaja nav.gruti spriest par speles kvalitati.

kalvits normals chalis!!!! vienigi ar ivananu gan laikam sanaca tads taka iegrabiens- es pat jau biju paredzejis ka shis uz traumas sedes- bet nedomaju ka tik aatri :D

man liekas ka tas bij otraja gada kad mes vinnejam gandriz visas parbaudes speles un cempionata sakuma bij baigi gara zaudejumu serija.katra komanda gatavojas savadak,bet japiekrit Raiham ka laikam mes tik svaki sogad nebusim.legionari met ieksa un vietejie neatpaliek.varbut nebus viena izteikta lidera,bet busim stipri ka komanda.un vel izkatas ka sogad bus kas iemet bullisus.cik punktus mes pagasgaddel viniem pakasam.

Lai arī cik skeptisks es esmu kļuvis,raugoties uz visu to RD darbību(katru gadu zaudēt labākos špīlerus),tomēr iesākums ir neticami labs. Protams,tās tikai pārbaudes spēles,bet tomēr rezultāti modina manī cerības uz konkurētspējīgu komandu arī KHL čempī