Bet ar to viņš arī ir tik unikāls,tie folkloras vardi vislabāk dod stimulu kustēties spēlētāiem! :D Nu ko tas Nolans var pateikt?Zaude viņš smaida,sūdīgi spēlē,nosedina malā...nu man liekas daziem mūsu spēlētaiem tiri labi patīk pasēdēt!Tie lielie kontrakti čaļiem arī smadzenes ir sagrozījušas,nevar vairs normāli spēlēt izlasē...psc pilnīgs,pie znaroka nav varda nevaru,nevari brauc bļeģ mājās!:) Saki ko gribi,bet Značokam ir liela autoritāte spēlētāju vidū un tas ir svarīgi!A kas ir Nolans?Parasts tūrists kuram gribās uz Olimpiādi tikt,nesanāks-tak viņam pofig,trenēs savā kanāda koledz'komandu...Nu un nafig mums tāds vienaldzīgs treneris?
dresden,par valodas lietam - tad Nolanam jau nu gan nevar parmest,ka vins paris nedeljas nemak muusu mele runat :D Komon,bet Znaroks .. tur nav jaraud ?? Labi,shi ir sapiga tema ,tapec beidzam :) Bljedj,nahuj,Dirst. Tos vardus jau atri var apgut :D
Laikam komanda atgriezīsies pie pirmās sezonas plāna.Sapirks stiprus leģionārus un spēlēs ar vietējiem jaunaiem talantiem.Katrā ziņā būs interesanti paskatīties,varam sākt minēt,kurš no janaiem būs nākamais milionārs! :))
Kanādas izllasē sēlēja Klods Žirū! :)Viņiem tas uzvārds.kā pie mums Krūmiņš.
Spēlētājs super,pat neticās,ka Kalvītim ir izdevies kas labs!
kapec tas uzvards man liekas paziztams?pirma doma bija ka ir spelejis kanadas izlase,bet nekur tada informacija neparadas.ceresim ka bus labs.starp citu kas ir ar Troteru,netaisas atpakal uz Rigu?NHL ta ari netika.
Titros rakstīja ka 30it gadīgu Kanādas uzbrucēju Žirū nopirkuši uz diviem gadiem RD.
Man gan Znaroks patik,nekad tuksi nedirs,saka ko doma!Un tandema ar Vitolinu vienkarsi super sanak stradat.RD diez vai trenes,musu funkcionariem tads cilveks neder,vajag tadu kas mak kluset vajadziga bridi! :))
Ar Latvijas izlasi labi stradaja,nez vai butu tik labas speles izdevusas arzemju trenerim,kurs starp citu latviski ari nesajedz! :DD
Turklat kas to zin kur butu musu jaunatne ja ne tas pats Znaroks savu laik....
Znaroks bez Vitoliņa būtu 0. Vienu gadu Sorokina nometnē Dārziņš izspļāva ka treneris esot Haris, ka Znarok tikai laurus plūcot.
Znaroks un Vītoliņš trenēja Latvijas izlasi,nu un kas tur sanāca.Knapi noturējās A grupā.Lai Dinamo iegūtu kosmonautu kausu,tad vajag atpakaļ Masaļski,Dārziņu,Miķeli,Spruktu,Pujacu.Bārtulim un Kuldam arī nav ko sēdēt tajos farmklubos.Plus vēl kādus 3 augsta līmeņa leģionārus.Tikai kas par to visu maksās.
... ja Znaroks Vītoliņš būtu trenējuši Rīgas dinamo Šuplera vietā, pieļauju, ka Rīgas dinamo šodien jau būtu kosmonautu kausa ieguvējs.
Znaroks ok dabuja balvu,bet es shim cilvekam nezin neticu. Man nepatik vins un izstiepies vai saraujies. Ne pushplesta varda jau pirmkart latviski neprot,tad kada tur vel cienja. pfuuuuu.
Znaram un Vītolam Putins ordeni piešķīris.
Nju ko ta mēs te atkal svešu naudu skaitām. Domājams ka sastāvs ar galveno treneri tiek kompektēts.
P.s pašlaik pa KHL tv iet sezonas noslēguma balle. Znars jau sanjeema labākā trenera balvu.
protams ka tikai vartu prieksa,un goli vinam bus tik kaut kadi rikoseti.tik speles vins ceturtaja maina un rezultatu netaisis.labi ja bus ko vitjazam likt preti,vai tam pasam Kamarovam beidzot par bieti iedot.tik ceru ka nebus ta ka skraidis pa laukumu pretinieku lideriem pakal ,lai tos pieklapetu.policists vins ir labs,ka uzbrucejs....diemzel..Znaroks jau meginaja izlase vinu iespelet ,vairakuma pat laida,tik nekas nesanaca diemzel.mums sogad japerk meistarigi uzbruceji,bet pagaidam nauda tiek tereta tikai aizsardzibai.vai kads zina cik maksas Ivananam?
Beidzot būs kāds kas kapās vārtu priekšā!
Citēju vienu labu komentāru
Ko jūs te visi bļaujat par Vitjaz-2 utt.? Ivanāns NHL netika mācīts sist vārtsargus un fiziski vājākus spēlētājus kā to dara Jablonskis, Mirastijs, Tarnanskis, Brennans un pārējie atsaldētie...! Aiztiks mūsu komandas līderus... tad būs jārēķinās ar 193 cm un 109 kg zvēru!!!
pilnigi var piekrist sienaazha teiktajam.
Salīdzināt ar Vitjaz, pilnīgi aplam
Vitjaz ir bokseru īpašnieku komanda, un visticamāk šozezon KHL vairs nespēlēs.
Cris Simons spēlējot citā komandā otro pusi bija manāms kā kauslis ? Nē ! Jo komanda cita un mērķi citi.
Ivanāns ir pēc būtības ir bijis kā hokejists, tas ka NHL viņu padarīja par kausli ir cits stāsts, tāpēc arī špēles laiks un punktu maz. RD čalim būs jākapā pa centru, jāaizsedz redzmība vārtu vīram, kā arī pretinioeks tomēr būs bijīgāks un tik ļoti kā spruktu neatļausies dauzīt.
Tā kā viss puslīdz ir ok ar Ivanāna piesaisti. Ješka nebija nekāds aizstāvis pret nopietniem vīriem, tādām reizēm kāreiz komandā nepieciešams ''tough guy''
Ja pas"tāmies,cik viņš vidēji spēlē punktus gūst,tad uz skaistiem goliem no tā čoma puses cerēt tā kā neklātos:) Kaut kādās 200 spēlēs 18 rezultativitātes punkti:) Tā kā nu nezinu...man jau tas vairāk izskatās kā RD ģeniālā menedžera mārketinga "šedevrs"-par lētu naudu pievilināt publiku. Man personiski "takoj hokkej ņe nužen". Bet kazi-varbūt viņš nav nemaz tik nederīgs-īpaši RD nākošās sezonas modeļa līmenim,kurā vairs nav neviena Meistara
Hosu gan jau pēc Jaungada no LEV atskaitīs un šis būs klāt.Nezākājat pirms laika Ivanānu.Pagājušogad arī bija šindeļi,niemineni,lundmarki,luceniusi,kas,baigi labi spēlēja?
Muus uzskatija par rupju komandu ? Eu komon Juus ,ko ?drigenes sarijushies. Ta Dinamo lidz sim neviens normals nav bijis,kas var kadam ielikt ar Fistu pa pieri. Beidzot raitis klaat.aii jau pirms gadiem 2 vinju gaidiju. Sapnji Piepildaas :)))