čehi klasiski somus uzvilka,pat neatstāja vielu pārdomām !!! DDD
klasiska komandas spēle un nekas vairāk-skaisti !!!
ahileja parēdis somiem ir atrasts,uzminat no trīs reizēm,kurš'tas ir ??? :))
Ņemot vērā mūsu spēlētāju līmeni,neizpētīt pretiniekus-tas ir pilnīgs idiotisms! Lai vismaz cienīgi nomočītos ar hokeja grandiem, treneriem ir jāizdara absolūti viss-jāizpēta vārtsarga vājās vietas,spēlētāju saspēles stils,jāsagatavo un jānoskaņo spēlētāji,utt. Jo tikai ar max atdevi un katra sīkuma izmantošanu var kaut ko darīt ar tādiem monstriem kā krievi vai zviedri(domāju,nepelnīti izstājās) Tad jāņem talkā kāds superpsihologs,melnās maģijas specs,astrologs,numerologs,utt un tad var mēģināt kaut ko iebakstīt no aizvārtes:)))
raih ja ja,par to Nolanu tas interesanti,nu pieeja pilnigi kautkada crazy :) No viena viedoklja nemot jau,itka ir ok jo vins pilniba 100% uzmanibas velta vienigi savai komandai (psihologs laikam konchenijs),bet no otra ,vins pat bez mazakas sajegas iet pret kautko nezinamu !
kada grupa mums tikusi nakosgad....,te jau reali var izkrist ara-somi,cehi,slovaki,ASV,vacija,francija,austrija.
suuds ar hokeju,saakas chempionu ligas finaals futenee;))))))))))))
Mūsu Nolans gan pat pirms spēles pretinieku videoierakstus neesot skatījies-esot,redz,jāspēlē sava spēle...:)))
parasti hokkeja lielvalstis ar taadaam komandaam kaa slovaaki improvizee uz ledus,bez taktikas.Bet ja tiekaas finaalaa plaans ir vajadziigs.Neparvelti krievijas treneri ar pierakstu blociniem veeroja speeli.
Lai arī iekārtojies tā,ka par jebkuru Krievijas zaudējumu vidējais latvietis(arī es) priecājos gandrīz tikpat ,ka par LV uzvaru,šoreiz godīgi jāatzīst,ka krievu uzvara būtu likumsakarīga un arī godīga no skatāmības viedokļa-nu baigi jau nu pa smuko veči spēlē. Nu ko tie slovāki-da neko...
slovaakiem visu cienju!uzmaniiga,disciplineeta komanda.
Gulbi es neatdotu uzvaru uzreiz krievijas izlasei,ciinja buus gruuta,jau reiz shiis komandas tikaas finaalaa.Slovaki uzvareja,taisniiba krievijas izl.ir daudz labaakaa formaa nekaa toreiz
nekas tur nav,izbrauca uz chehu kljuudaam..krievs nu gan shitaadus feilerus nepieljauj...
muļķības, slovāki būs čempioni, vismaz es par viņiem turēšu īkšķi, dikt spēcīgi viņi pašlaik!
nu krievi slovaakus vienkaarshi apeediis:)))))))))))))0
nu mees varam krievus zakaat par visu ko,bet sports ir sports,un nedomaaju,ka tur nu kaads ljauj krievam speciaali vinneet...es personiigi noliecu galvu vinju hokeja talantu priekshaa...
Ko nu tur žēlot- ja būtu pakāsuši pēdējā sekundē,tad jā,bet te-bez variantiem...Nestādos pat priekšā,ko pret krieviem varētu likt pretī čehi vai slovāki. Izskatās,ka neko
Kā teica viens slavens cilvēks KADRI REŠAJUT VSJO:)
Žēl suominenus.Šamiem biku ātruma pietrūkst.Malkinu ar izslēdza,tik uz īsu brīdi.
Malkin Production present...
Jāāā, baci - Tev laikam tā Šarapova patīk,ja? Kā viņa vaid,kad sit-it kā viņu kāds "vilktu":) Tu piever acis un iedomājies,ka tas esi Tu:))) Tiešām perversulis:)))
Bacis perversulis :)
Bet nu tur augšā hokejisti laikam palīdzējuši
ČEHIEM UN SLOVĀKIEM TIKT TĀLĀK :):)