atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

Karlis_K 14.05.12
tas i vāks ja nevar tukšos vārtos no 1m attāluma iemest, tad jābrauc mūsējiem mājās :/
raihs 14.05.12
Sāk izskatīties,ka Teds varēs atgriezties savā apaču rezervātā un ciltsbrāļu ielokā pie ugunskura varēs kavēties pie stāstiem par tālo,auksto un nabadzīgo zemi,kur dzīvo lēni,lēni hokejisti
gulbis37 14.05.12
smiekligaakais,ka khl liigaa nemaz tik sudiigi nespeelee...
silpeiv 14.05.12
Nu sūdīgi to atzīt,bet Lv hokejs iet uz leju,drīz arī Japāņi mums liks katrā spēlē!
gulbis37 14.05.12
atklaai sakot,biju kadas minutes piecas aizmidzis:)))))))))))))))))))))
silpeiv 14.05.12
salmo tu tak neskatīsies spēli :D

galīgi lēni viss notiek pat iemigu!
salmo-z 14.05.12
izskatas,ka briest suudi .pirmaja perioda lauj daanjiem spelet briivi.
gulbis37 14.05.12
gandriiz Masalski nosita...museejie izskataas gauzhaam leeni...
Nextalfonso 14.05.12
Es neesu apmierināts ar Letiņu rādīto sniegumu, jo pēc trešās spēles palaidās...
Hoķi gan skatīšos un jutīšu līdzi mūsējiem - Latvija Uzvara!!! ;) :)))
gulbis37 14.05.12
laikam viskas ,ja objektiivi visu izvertee,tad musejie paliek ar garu degunu,zheel,jo pietruuks gauzhaam maz,lai tiktu talaak....
sviestmaize 14.05.12
ramex 14.05.12
nav nekadas ciinjas par palikshanu A grupaa vairs, shogad no grupas lido araa katras grupas pedeeja vieta, un pirmas chetras ciinas par medaaljiem
parejis sadala ka ir pec punktiem
arsiks 14.05.12
Kur netā var redzēt čempi???
silpeiv 14.05.12
Es domaju ka man pietruks alus :)
salmo-z 14.05.12
Es domaju,ka neskatishos nemaz.
silpeiv 14.05.12
Jurist neesi tāds pesimists :D
jurists 14.05.12
latvija - dānija, - šovakar būs 12:4 :)
aakkis 14.05.12
Par to Helsinku grupu...nemaz nepievērsu uzmanību,ja Francija uzvar Slovākiju un Baltkrieviju,tad viņi tiek četriniekā-nevis slovāki!!
aakkis 14.05.12
Labi ka Latvija paspēja pirms 13tam datumam izspēlēt ar Norvēģiem!!!Bet ka somi paliks sausā 0:5 pret ASV,to nu ar neviens nevarēja prognozēt.Tagad vienīgais variants Latvijai ir ja Vācija vinnē čehus,tad Latvijai divās spēlēs ir jāpaņem 5 punkti!Viss ticamāk jau ka nedabūs neko.Helsinku grupā jau četrinieks ir skaidrs.Vēl tāds jautājums....Vai paši hokejisti neskatās kā jākustina kājiņas,rociņas utt.,un kā to dara citi?
silpeiv 14.05.12
Bet vel jau nekas traks nav noticis,vai tad mēs nevaran uzvarēt Dāņus un Zviedrus pamatlaikā,bik no zinātniskās fantastikas,bet varam un Norvēģija zaudēt Dāņiem

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs