Treneri nemainīsim,laikam līgums uz diviem gadiem un viņš daudz izdarījis jauno labā!
Bet nu Norvģija-Vācīja spēli neredzēju bet nu baigi aizdomīgi!
Tagad cīņa par palikšanu A grupā,kā jau ierasts.Pēc čempja atkal mainīsim treneri?Spēlētāju attieksme jau diez vai mainīsies.
sapnis par ceturdalfinalu izsapnots.tagad cina par augstaku vietu un musu cienas atgusanu.vispar jau mes katru gadu iekozam kadam varenajam,un kapec lai sogad tie nebutu zviedri.
norvegi 32 reizes pa kasti uzmetusi ... 12 bankas ... 32 collu televizora kartona kastei novietotai pa vidu vartiem atvairito metienu statistika varetu but stipri lidziga :)
norvēģiem ir paveicies, ka viņiem nav futbola komandas eiro 2012
...jā,par 4.vietas ieguvēju- man vairs nav nekādu ilūziju...
nu kāpēc parodija, vikingiem vairāki izcili skaisti vārti!
12:3 ... Handbols kaut kāds:)))
Jā,raigainie reihstāgu spridzina-11:2....Vai tik hokeja varenajiem nav jāuzņem savās rindās jaunu vareno? Laps...
tas ir pisņec ko tie Norčas dara ar Vāciešiem..
tāda neredzēta šaise.. :D
Nav jau saprotams,kas ir labāk-dabūt trešo vietu un tikt uz zviedriem,vai ceturto un tikt uz krieviem-no vilka muksi,pie lāča tiksi! Tikai kurš ir lācis,nav īsti saprotams-abi briesmīgi:)
raihs-tie nav tie dzeki /cheki-kas agrāk,Bet tikai deļ Prāgas un aliņa es par viņiem-biju uz hk čempi 2004 neaizmirstams pasakums.
0:9........Man jau sāk likties,ka mums būs jāatvainojas mūsu hokejistiem par nežēlīgo izsmiešanu pēc vakardienas zaudējuma:)))
nor4a
Nu čehi gan jau hitlerjūgendu samazgās
labi, ka mūsu komandu Norvēģi tā nepazemoja, kā tagad Vāciešus
Dāņi tagad lūr šo spēli un saprot,ka viņu vienīgā cerība palikt A grupā ir rīt-ar LV :)))
raihs-un tas vel nav viss,man jau liekas ka ragainie uz bronzu var iet droši.
Whf?...0:6........Laikam jānoceļ mice ragaino priekšā,kaunīgi jāatkāpjas maliņā un jāatzīst,ka 4.vieta pieder viņiem