atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par hokeju

Nextalfonso 07.05.12
Sveiki Fani!
Tikko noskatījos tiešraidi Čehi / Norvēģi. Bulīši izšķīra uzvarētāju 4:3
Neesu pesimists, bet mūsejiem būs smagi. Nebiju domājis, ka Norveģi varēs tā pretoties. Cepuri nost!

Rīt spēle ar Itāļiem, pec kuras varēs spriest uz ko mēs vēl varam cerēt! ;)
salmo-z 07.05.12
Amerikanjiem jau pa dzivi skan cik reizhu labak,laikam jau pati valoda daudz ko izsaka ! Ir jau ir kaifs skatities NHL speles un klausities vinju komentetajos.Tik domaju-kad Riga beidzot gar bortiem saliks vairak mikrofonus,lai tv ekrana ir patikami ne tikai skatities bet ari dzirdet pasu speli,ledusskanjas,slidas, borta riibonjas, saucieni..
xman120 07.05.12
raih Kreipāns pa krieviski komentē tv3+
raihs 07.05.12
Man savukārt riebjas komentētāji-nu nesanāk viņiem nesanāk...Kur likuši Kreipānu?
jurists 07.05.12
... lielākais čempionāta mīnuss ir tas, ko tv3 rāda periodu starplaikos, topa līmeņa bezjēga
bacis 07.05.12
cerams ka nesakaps galva,ka esam jau astotnieka un tos italus,danus apspelesim tapat.uz katru speli jagatavojas ka uz galveno un gan jau bus labi.
aakkis 07.05.12
Malači ...labi ka tā izdevās!Man jau otrajā periodā izskatījās ka kārtējais zāģis.Visi profesionāļi,bet fiziskā izturība sāka pa sevi manīt,ka spēle nemaz vēl nebija pusē.Gods kam gods,ka nenopelnīja pat nevienu noraidījumu-tas laikam pirmo reizi!Neatceros tādu PČ spēli Latvijai!Atpūtīsies,un tad cīnīsies ar makaroniekiem!!DD
leitnants 06.05.12
Bija grūti, bet labi. Apsveicu indiāni. Zināja, ko darīt pēdējās minūtēs.
zivotaajs 06.05.12
lai arii metienu parsvars vaacijai latvja izskatiijas sabalanseetaka un taadaa kaa duuree savilkta .. un pie 2:0 [ietika bik palaisties un bgija 2:2 vai uonkulis Tedis vai Skrastinjsh u.tttttt, bet sanaca izdariit to kas jaaizdara parejais jau ir tikai un vieniigi veesture.
rolix1970 06.05.12
Nu man Indrašs patika,pietiek večiem,labākjaunos,kā viņi močijās/
raihs 06.05.12
Hūūūūūūūūūūūūūūūū....
jurists 06.05.12
kur mans valeriāns
DsKs 06.05.12
milijonas9 ... pec bwin totalizatora mums viena uzvara saja PC tikai paredzeta :)
silpeiv 06.05.12
Jāņem vērā ka fričiem vakar bija brīvdiena!
aakkis 06.05.12
Norvēģi pret RU izskatījās labi,daudz spēka paņemienu,Asks ar saviem metieniem drebināja vārtus.Vēl vienus neieskaitīja Norvēģiem,bet 4:2 tikai.Ar vāciešiem ies pat grūtāk kā ar krieviem!
raihs 06.05.12
Cerams. Es gan neko nezinu par vāciešu sastāvu,bet mani tikai baida,ka reitingā Vācija ir par 4 vietām augstāk,nekā LV. Jācer uz šamējo ģenētiski ieprogrammēto "talantu" zaudēt visos karos pēc kārtas:)))
milijonas9 06.05.12
Pēc pieredzes varu teikt, ka komanda šogad ir +/- labāka kā citus gadus. Šogad tiksim 8totniekā....
raihs 06.05.12
Interesanti gan-kāda jēga skatīties hoķi,ja tas jāuztver ar vēsu prātu? Tad jau mēs varam pafilozofēt arī par to,kāda jēga tādam hoķim ir vispār?:)
silpeiv 06.05.12
Raihs iedzer alu,ieelpo pēc lietus svaigo gaisu un uztver visu vēsu prātu :)
raihs 06.05.12
Kā man riebjas tie piedāvātāji paspēlēt! Nekur man nav jābrauc un ne ar vienu nav jāspēlē-paldies dievam,man ir sava profesija. Es labāk esmu reāls pesimists,nekā nomaucoties pa kāpnēm priecājos,ka tik ātri esmu ticis lejā. Domā,tu tur baigo enerģētiku raidi ar saviem"Bet mēs tik un tā uzvarēsim!!"??? H*iņa tas viss ir! Vakar mūs nevarēja glābt nekas cits kā brīnums un neredzēt to ir pusaudziski stulbi. Man bija tāda mandrāža l,ka nevarēju nosēdēt pie TV-gāju sēdēt pie datora. Pie 1:2 mierīgi apsēdos,jo sapratu,ka brīnuma nebūs.
Šodien pretinieki ir reāli,bet arī zilpelēkie saprot,ka tā ir vissvarīgākā spēle

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs