3:4
4.marts 2012, 19:38 | links
Diemžēl mana sērijas prognoze piepildijās.
Kauns kauns dinamo riga loti slikti spele.
Bulanovs guva pirmos vārtus!
pārlasīju abu treneru komentus pēc spēles, secinājums viens, - somiem jāpieliek komunikācijā ar citām tautām
Raihs, tu piemirsi, ka vakar bij 8 marts, liela daļa drošvien palika ar kundzēm sveču gaismā miera labad :)
Es biju gudrāks, savas dāmas jau pa dienu uz restūzi aizvedu :)))
Uz pannas pēc tam,vispirms jāatņem polšs!:)
Vakar ar čomu runājām-vispārēji bailīgs pasākums šodien-bail zaudēt,un bail arī vinnēt,jo ir bail no bailēm,kas gaida sestdien...Brrrr...
raih,savu 8-kāji meti uz pannas!Nekam tas čalis neder!:)
Patīkama kļuda prognozēs :) Vakar maču redzēt nesanāca un sestdien arī laikam nespīd. Mos D atkal vinee? Ja tā, tad hokji neskatīšos līdz playoff beigām :)))))
laikam var teikt ka labaka spele serija,ja tapat spelesim rit bus labi.malacis Holts,galvenais neielaist pirmajiem.a tos divus sissezonas dezurgolus mes iemetisim.
Pag,Tu gribi teikt,ka arēna nebija pilna?
Šovakar arēnas 6 T radīja patīkamāku auru, ka iepŗiekšējā 9 T, rīkle ciet :)
Visa septītā spēle būs viens vienīgs overtaims. Divus esam vinnējuši.Torpēdo nav uzvarējuši nevienā overtaimā visa regulārā čempionāta garumā...
juristiem kļūdīties - tā ir profesionlā slimī'ba
jurist zemu velc man Savickis ar Gunču ar putām uz lūpām- vinne bij garantēta:))
raih tu jau no bāra maiami?redz man bij ticamības moments uz mūsējo vinni,cerams sestdien ar būs čikiniekā.:)
man šorīt ozo apsolīja uzvaru)))
Das ist fantastisch!!! Šitādu komandu nebūtu kauns SKA rādīt:) Holts šodien ideāls!
P.S. Reti sanāk tik ļoti priecāties par savu kļūdu prognozē:)))
malači,caur sāpēm uz uzvaru.Urrā..