Jau teicu,ka mūsējie nevar saņemties vairāk kā divām spēlēm. Bet uz divām jau tik vajag...:)
P.S. Mēs te līdz ar bēdām palaidām garām vienu unbelievably notikumu-Luceniusa pirmos vārtus sezonā!!!!
"rakaris"- aj,..tak visi pa bišku piedi.sa....un uz Juceru īpaši nedzen. Nav, protams, Labakais, ..bet kā piemēru apskaties 4-tos vārtus.....visi 3 mūsu aizsargi ar pakaļu pret uzbrucēju... Un vispar, "optimistisks"-"ne optimistisks" ..bet pareizi 1-jā spēlē teica, - nav "D" uguntiņš.
es teicu zaudeet dinamo....
Ar tādu spēli kā līdz šim,nākamā būs pēdējā.:(
Rīgā vinnēsim un pēc tam tur pie viņiem, tā jau pa daudz atdots.
tur tev taisnība-ja nemaldos tad 4marta spēle divi tika gūti pa kreiso malu,un tīri brīvi.Vajag vienu ūber kreilīti,vainu Holtu ar antibiotikām sapumpētu.
Skaudri jūtams uzbrukuma vājums, pirmā maiņa OK, vēl Hossa velk, tālāk - dziļš vakuums. Ar cīņassparu grūti aizstāt meistarību, īpaši - ja tās nav. Vēl par uzbrukumu - vai kādam neliekas, ka mūsējie ir ļoti iecienījuši mīcīties labajā stūri? Gan vairākumā, gan vienkārši uzbrukumā. Malās pa vienu kaktu, cīnās, Torpēdas vēro, viss samērā nekustīgi....
Ļoti gribas mūsējiem prognozēt uzvaru, playoff turpinājumu, taču skaudra realitāte apziņa neļauj. kaut man nebūtu taisnība. Chpoksh....
nu ja atvērsies lazarete-tad izredzes ir,ja nē tad lai gudļevskis atzīmējas khl,es nezinu varbūt kerču vajag?
Nē-jauns lamuvārds ir-reķis!!!! Pirmais un trešais gols ir viņa... Kā jau teicu-Torpedo ir tizla komanda,vienīgā iespēja viņiem zaudēt-ir būt vēl tizlākiem. Uz to arī veiksmīgi ejam. Esmu baigi dusmīgs
Nu beidz rakari,aizsardzība noraka spēli un vēl raihs vainīgs ar prognozi 2-4 sērijā
Diemžēl, varu gandrīz ar 100% pārliecību teikt, ka zaudēsim sērijā. Varam cerēt tikai uz brīnumu, jo torpedo ir galvas tiesu pārāks visos komponentos.
Jā trešie zaudētie bij patiešām lieki
Tas nav pesimisms. Kā zaudējām pirmos vārtus? Reķis slinki šlūca pēc ripas, laikam bija pārguris jau pirmajās 20 sekundēs... kad sāka skriet - jau bija par vēlu... noraidījums. 3ie vārti kādi? Aizsardzība slinko.
nu taads pesimisms man nau..,kā Tev V.S.O.P.
KĻŪDAMIES.,BET CĪŅASSPARS IR ACĪMREDZams..žēl stulbo trešo vārtu zudējumu.,reali tas ir jāārstē to atslābšanu perioda pēdējās sekundēs..tā ir noticis ne vienu reiz vien.. cerēsim uz mumsdraudzīgu spēles noslēgumu..!
Sakat ko gribat bet pārāk viegli mūsējo vārtos ielido šaibas.
Tāda sajūta ka pēc naudiņas smaržo.....
Bet tās ir tikai manas domas skatoties visas spēles.
Slinka aizsardzība + Jurčers ir droši zaudēta spēle.
Torpēdas mūsu zonā dara ko grib... Aizsargi kā slimi...
otrais vartu zaudejums.,tīri poazicionāla kļūda.. :(
ka tik petrovs nebūs pēkšņi saslimis tā pat kā ankipāns :P