Oii.,es jau ar te ar savu veco stridējos.,arī teicu ka ir tā kā Tu saki.,bet beigās piekapos un noticēju.,ka viss tāpatās notiek 2vas tur divas te....! :D nu būs jāiet veco salamāt..! :) nu ko tad jāvinnē gan šodien gan rīt..! :)
Nu,nu,nu Osi-rīt zaudēs-vai tad nezini sistēmu? Šodien spēle tur, tad parīt Rīgā,un ja vajadzēs,tad pēdējā atkal tur
mans domāt.,ka dinamo šodien vinnēt un būs būt ta sasist tam petrova ģīmi..un rīt būs atkal zaudēt tam torpēdo un tad būt noslēgts tas playoffs iekš to Rīg..! :D
uz viņiem skatīsies viss ņižnijnovgorods,bet par mūsējiem turēs īkšķi visa Latvija-starpība ir bikiņ-davai dināmo aiz mums rīga-un kungi jūsu līgumi.
mans jau ar dikti baidiities ka dinomo zaudeet bet mans baigi baaraa bljaut un tad ar varbut tomer vinnet
Nez vai Petrovs dabūs pa ģīmi,par izdarībām pēdējā spēlē pēdējās sekundēs?Jācer ka jā.:)
Ja butu ivanans torpedoo beeegt :D :D
tapat sodien zaudeet dinamo loti slikti spele...Noteikti torpedoo uzvaret...
... neticās, ka piemēram Saulietis būtu nospēlējis diži sliktāk par tiem leģionāriem, kuri bija no sezonas sākuma un no kuriem esam atvadījušies, šķiet tomēr, ka ekonomiskās ekonomijas un personīgās +/- štellītes to ļi ar Sējēju, to ļi ar vēl kādu
Es ne par to vai Dinamo ir slikts projekts,bet par attieksmi pret savējiem,nez kapēc Latvijā uzskats ka savējam par kapeikām jāstrādā un zemākam par zāli jābūt.Līdz ar to apsveicu Miķeli ar miljonāra statusu krievu oligarha komandā(līgums jau parakstīts),bet tā nebūtu, ja kaut cik cienīgu atalgojumu viņam maksātu Savickis.Jā starp citu ,cik Minskā maksā biļete uz hokeju?
redz Minska ar visiem 14 legionariem ir visapmekletaka komanda KHL.Protams butu mums halle 15000 ka viniem drusku vairak mums butu skatitaju,bet ne jau vienmer arena Riga ir piepildita.cilveks jau fano par savu komandu un legionarus ari uztver ka savejos .protams nenoliedzu ka par savejiem ir fanot patikamakak,bet prieks ta ir izlase un PC.
Vinny,meistarība noslīpēta ka nu jau esam 13 vieta reitingā pasaulē,tā kā labāk nedomā...
Mazkaln :)) nu tas žīdulēns nopirka Anglijas klubu, jau gatavu un ar tradīcijām. Savickis izveidoja Rīgas komandu un pārmest viņam būtu stulbi!!!!!!
Nez kur puiši slīpētu savu meistarību? Pirms izrādi savu nepatiku, nedaudz padomā, tā ir ārkārtīgi vērtīga nodarbe :))
Nē, viņš savā domāšanā tālāk par "jauno krievu" a la čukču gubernātoru nav ticis,atdarina Abramoviču un viņa "čelsiju":DDD
kāpēc viņi liek uz to Birjukovu? masaļskis šamo ne pirmo reizi maina pēc 6 gola ne?
Viņš jau ir biznesa vecis un saprot,ka neviens nenāks skatīties uz vargiem,lundmarkiem,elisoniem,hartiganiem,utt ja nebūs vismaz 70% bērziņu un ozoliņu
Nelaime tā ka Savickis pret savējiem izturās ka pret s...dvedējiem,piemērs ar Masaļki,sak es taču viņu par zvaigzni uztaisīju,kaut patiesībā jau pirms tam PČ Edgars sevi lieliski parādīja,kaut Rīgas hokejspeci lika uz D.Žabotinski.
Lai dara,ko grib,bet nacionālais balanss ir jāsaglabā! Citādi būs neinteresanti un beigsies kā buļbašiem-14 leģionāri un 0:4 pret Značoku
sienaazis,vispār pa vasaru būs liels cirks ar Dinamo,līgumi beidzas šķiet visiem labākajiem arī Galviņam,Karsumam,Miķelim,bez tam baumu līmenī ka Daugaviņam un Bārtulim var vieta neatrasties NHL,kur vēl Ivanāns,bez tam info ka var būt NHL lokauts,pēc Saviska izlekšnās lieku ka Pekka brauks mājas ,kā saka Puče ,vīnu malkot pie kamīna.